Ben je op zoek om je vakantie door te brengen in Belgie of in onze buurlanden? Dan zijn vakantieparken in Belgie, Nederland, Frankrijk of Duitsland uitstekende alternatieven die jou en je gezin of familie kan laten genieten van zon, zee, natuur, water en lekker relaxen. (TIP: Check hier de data van de feestdagen en schoolvakanties)

 

Overzicht aanbieders en hun aanbiedingen

Het aanbod vakantieparken is de laatste jaren steeds gestegen, waardoor je tegenwoordig kan kiezen uit honderden vakantieparken in binnen-en buitenland. De voornaamste aanbieders zijn:

Elke aanbieder heeft een grote keuze aan parken met bungalows, strandhuisjes, appartementen, luxe accomodaties, safaritenten, glamping en nog veel meer om uit te kiezen! Als vakantiebestemming kan je kiezen uit vakantieparken in Belgie, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italie. Maar ook erg populair zijn streken zoals de Ardennen, Zeeland en de Belgische kust. Vakantieparken in eigen land, het kan dus ook!

 

vakantieparken en vakantiehuizen in Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland

 

Populairste bestemmingen per land

  • Belgie: de Ardennen, Belgische kust, Limburg
  • Nederland: Zeeland
  • Frankrijk: Normandie, Bretagne, Provence
  • Duitsland: Zwarte Woud, Sauerland, Moezel
  • Spanje: Baskenland
  • Italie: Sardinie

Door de huidige toestand wil je misschien wel in eigen land of in een van onze buurlanden op vakantie gaan? Velen denken hetzelfde, dus wacht niet te lang om jouw zomervakantie vast te leggen!

Bekijk hier de huidige regels van de Vlaamse overheid over toerisme in eigen land.

Een goed alternatief is eventueel Airbnb.be, waar je ook vakantiewoningen kan huren. Er zijn tal van deals en last minutes te vinden voor deze vakantieparken en vakantiehuizen, dus goed zoeken voor je boekt kan je echt wel wat opleveren!