Slow Cabins Belgie

Ben je op zoek naar een ontspannen verblijf in de natuur, zonder in te boeten aan comfort en kwaliteit? Dan raden we je graag de huisjes van Slow Cabins aan. De cabins liggen elk in een prachtig stukje natuur, afgelegen van de buitenwereld maar toch in de buurt, en zijn de ideale plaats om volledig tot rust te komen. 

→ Ontdek de cabins hier

Uitrusten in de natuur met Slow Cabins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slow - Slow Cabins doet het bewust rustig aan, waardoor er tijd vrijkomt voor de essentie van het leven: jezelf, je geliefden en de natuur. Prikkels van buitenaf worden geminimaliseerd, zodat traagheid en onthaasting bijna vanzelf komen. Drukte maakt plaats voor ontspanning, kwantiteit wordt kwaliteit.

Cabins - De cabins zijn zo ontworpen dat ze een minimale impact op het milieu voortbrengen. Ze zijn vervaardigd uit 100% duurzaam hout en worden geproduceerd in samenwerking met lokale ondernemers. De cabins zijn volledig zelfvoorzienend. De zonnepanelen op het dak zorgen voor licht en warm water, het water dat uit de douchekop stroomt is afkomstig van gezuiverd regenwater en de hoogefficiënte houtkachel brengt een aangename warmte doorheen de hele cabin. 

Bekijk hier alle Slow Cabins

 

Slapen in de natuur in een slow cabin

Boek met korting

Als partner mogen we regelmatig een kortingscode uitdelen, waarmee je een Slow Cabin kan boeken mét korting. Hou onze website en socials dus in de gaten en geniet van een deugddoend verblijf midden in de natuur, maar toch nog altijd dicht bij huis. 

TIP: voor een verblijf tijdens de week betaal je 30% minder dan voor een verblijf tijdens het weekend!

Boek hier je Slow Cabin

 

 

Wist je dat we bij Vakantiedeals samenwerken met nog tal van andere natuurhuisjes en vakantieparken? Er zit beslist iets bij voor jou. Neem een kijkje:

Binnenkant van een slow cabin

 

Over Slow Cabins

Dankzij Slow Cabins kan je op een ecologische en unieke manier overnachten in de natuur. Ze bieden verschillende huisjes - cabins - aan die verborgen liggen tussen het groen. Zo ervaar je als bezoeker ultieme rust, en krijg je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om energie te tanken. 

De off-grid cabins zijn 100% zelfvoorzienend, wat zorgt voor een minimum aan afval, CO2 en energieverbruik. De inrichting is sober maar modern, een cocon waar je je meteen thuis voelt. Aan kwaliteit en comfort hoef je overigens niet in te boeten. Alle cabins beschikken over  een badkamer met toilet en warme douche, een uitgeruste keuken, een houtkachel inclusief brandhout en een comfortabel queen sized bed. Alle stroom wordt opgewekt door middel van zonne-energie en het water uit de kraan is afkomstig van gefilterd regenwater. 

Daar stopt het ecologische verhaal niet. Slow Cabins plant voor elke nieuwe boeking een boom, en investeert in natuurbehoud en landschapsverrijking van de omgeving waarin hun huisjes staan. Zo help je als gast automatisch mee aan een betere leefomgeving, zonder dat je er zelf iets extra voor hoeft te doen.

Je kunt de Slow Cabins op verschillende plekken terugvinden in België én in Ierland. Er zijn bovendien plannen om ook in Nederland en op andere plaatsen in Europa cabins te plaatsen op idyllische locaties in de natuur. Zo kan je als gast genieten van nieuwe oorden, die stuk voor stuk een totaalbeleving schenken.

Ontdek de cabins hier

 
 

Waar kan je de Slow Cabins vinden?

Op volgende plaatsen kan je terecht voor een ontspannen verblijf in de natuur in België:

  • Slow Cabin Hageland

  • Slow Cabin Haspengouw

  • Slow Cabin Antwerpen - Noorderkempen

  • Slow Cabin Vlaamse Ardennen

  • Slow Cabin Groene gordel

  • Slow Cabin Pajottenland

 

Wist je dat er ook een Slow Cabin gevestigd is in Ierland? Namelijk deze:

  • Slow Cabin The Burren Lowlands

Voorlopig is er al één locatie in Ierland, heel binnenkort komt daar nog een tweede bij. Stay tuned!

 

 

Modern interieur van de cabin