Ben je op zoek naar de beste deals voor een auto te huren op vakantie? Maar je wil wel zeker zijn dat alle kosten en risico's gedekt zijn. Dan zit je goed bij Sunny Cars (Sunnycars.be). Klik hier om de deals te bekijken.

website: https://www.sunnycars.be

Wil je een auto huren in het buitenland, dan doe je dat best op voorhand en met een betrouwbare partij. We geven je alvast nog wat tips mee om jouw autoverhuur zorgeloos te maken:

  • Maak gebruik van een all inclusive formule: hierin zijn alle risico's gedekt en komen er ook geen extra kosten achteraf. Zo zal je bijvoorbeeld een ongelimiteerd aantal kilometeres mogen rijden.
  • Als je ter plekke een auto wil huren, zorg er dan voor dat je je op voorhand goed informeert: termen zoals CDW (collision damage waiver - verzekering tegen schade), TP (diefstalverzekering), WA, PAI verzekering etc kunnen wel eens verschillend zijn per land en zorgen snel voor verwarring. En vergeet niet: goedkoop is vaak duurkoop.
  • Een extra bestuurder? Geen probleem, maar dat is meestal een betalende optie, hoe ook daar rekening mee.
  • Soms worden er extra kosten gerekend om de auto aan de luchthaven af te leveren.
  • Verlies van autosleutels, sleepkosten en andere onvoorziene omstandigheden kunnen soms voor onaangename en dure verrassingen zorgen. 
  • Bekijk hier alle mogelijke kosten en opties met een woordje uitleg

 

Over Sunny Cars  en Sunnycars.be

Sunny Cars is de marktleider in Belgie voor de verhuur van auto's in het buitenland en op vakantie. Zelf hebben ze geen eigen wagenpark, maar ze faciliteren de verhuur tussen de consument en de verhuurmaatschappijen zoals Alamo, Budget, Hertz, Avis, Europcar etc.

Het aanbod van Sunny Cars is uitermate groot: meer dan 8000 bestemmingen worden aangeboden in 120 landen. Naast de all inclusive formule, heeft Sunny cars ook premium en premium plus pakketen. Hierbij krijg je bijvoorbeeld voorrang bij het ophalen van je wagen (geen wachttijden!), geen waarborg etc...

Ook uniek is de mogelijkheid tot het annuleren van je boeking voor een periode van 14 dagen. 

Qua type wagens kan je uiteraard kiezen tussen verschillende autotypes: kleine stadswagens, cabrio's, grote sedans of een SUV...alles is mogelijk!

SunnyCars is aangesloten bij enkele beroepsverenigingen (ANVR en SGR).

Website: https://www.sunnycars.be