TIP: Ben je op zoek naar vakanties voor 2021 en Sunweb Zomer 2022? Op dit ogenblik kan je veel goede deals en last minutes vinden voor de 2021 en 2022: Bekijk hier het aanbod voor 2021/2022 bij Sunweb.

 

Website: www.sunweb.be

 

Sunweb Zomer 2022 met Vroegboekkorting!

Voor vakanties zomer 2022, kan je al gebruik maken van tal van vroegboekkortingen en promoties.

 

Huidige promoties en acties voor Sunweb 2021/2022:

 

Laat je niet verrassen en profiteer nu van deze voordelen voor 2021 van Sunweb!

 

Populaire bestemmingen bij Sunweb voor 2021 en 2022:

Over Sunweb en Sunweb.be

Sunweb maakt deel uit van de internationale Sundio Group, die actief is in Nederland (de thuismarkt), Belgie, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Sundio Group heeft een waaier van merken, waarvan Sunweb in Belgie de bekendste is. Andere merken van de reisgroep zijn onder andere Skikot, Sudtours, Skihorizon, Jiba en GOGOtours.

De Sundio Group is in zijn huidige vorm ontstaan in 2007, maar Sunweb is in Nederland sinds vele jaren een van de meest succesvolle touroperatoren. In Belgie is Sunweb een van de touroperatoren, met kantoren in Antwerpen, die steeds meer bekendheid verwerft dankzij de grappige radioreclames die het maakt. 

Sunweb is in 2019 opgekocht door Triton, die nu ook Corendon wil opkopen. Samen zouden Sunweb en Corendon dus een grote concurrent vormen voor TUI en Thomas Cook (waarvan Neckermann een deel van uitmaakt!).

Je kan Sunweb terugvinden op Vakantiedeals onder deze segmenten: Last Minutes van Sunweb, Vliegvakanties en Skivakanties

Sunweb Belgie, met de site Sunweb.be, heeft een groot aanbod reizen, met als belangrijkste vakantiebestemmingen Spanje, Griekenland en Turkije. Naast deze populaire toeristische trekpleisters, heeft Sunweb ook reizen naar Tunesie, Malta, Marokko, Kaap Verdie, Egypte, Dubai, Bulgarije, Brazilie (voor het WK voetbal), Gambia en Portugal. De meeste vliegvakanties die Sunweb in Belgie aanbiedt vertrekken vanop de luchthaven van Zaventem, maar als je wil, kan je vaak ook vertrekken vanuit Eindhoven, Shiphol (Amsterdam) of Rotterdam.  Bekijk zeker het aanbod van Sunweb voor zomer 2021! Verkies je vanuit een Nederlandse luchthaven te vertrekken, kan je ook terecht op de site van de Nederlandse touroperator, onder een .nl domein.

Adres: Brusselstraat 59/3, 2018 Antwerpen

Telefoon: 070 350142 (max. €0,30/min)

Ondernemingsnummer is 0861423049

Link: http://www.sunweb.be