Website: www.sunweb.be

 

Bekijk hieronder de huidige promoties en acties bij Sunweb:

 

  • Sunweb Skivakanties Winter 2019: nu vroegboekkortingen op hotels, chalets en appartementen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Andorra. Bekijk ze hier.

 

 

  • Voor de wintervakanties 2019 heeft Sunweb tal van vroegboekvoordelen uit de kast gehaald, we maken een lijstje: Parking op Zaventem voor slechts 1€ +Lanceringsprijzen vanaf 399€

 

 

Laat je niet verrassen en profiteer nu van deze vroegboekvoordelen voor 2019 van Sunweb!

 

Populaire bestemmingen bij Sunweb

 

Over Sunweb en Sunweb.be

Sunweb maakt deel uit van de internationale Sundio Group, die actief is in Nederland (de thuismarkt), Belgie, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Sundio Group heeft een waaier van merken, waarvan Sunweb in Belgie de bekendste is. Andere merken van de reisgroep zijn onder andere Skikot, Sudtours, Skihorizon, Jiba en GOGOtours.

De Sundio Group is in zijn huidige vorm ontstaan in 2007, maar Sunweb is in Nederland sinds vele jaren een van de meest succesvolle touroperatoren. In Belgie is Sunweb een van de touroperatoren, met kantoren in Antwerpen, die steeds meer bekendheid verwerft dankzij de grappige radioreclames die het maakt. 

Je kan Sunweb terugvinden op Vakantiedeals onder deze segmenten: Last Minutes van Sunweb, Vliegvakanties en Skivakanties

Sunweb Belgie, met de site Sunweb.be, heeft een groot aanbod reizen, met als belangrijkste vakantiebestemmingen Spanje, Griekenland en Turkije. Naast deze populaire toeristische trekpleisters, heeft Sunweb ook reizen naar Tunesie, Malta, Marokko, Kaap Verdie, Egypte, Dubai, Bulgarije, Brazilie (voor het WK voetbal), Gambia en Portugal. De meeste vliegvakanties die Sunweb in Belgie aanbiedt vertrekken vanop de luchthaven van Zaventem, maar als je wil, kan je vaak ook vertrekken vanuit Eindhoven, Shiphol (Amsterdam) of Rotterdam.  Bekijk zeker het aanbod van Sunweb voor zomer 2018!

Adres: Brusselstraat 59/3, 2018 Antwerpen

Telefoon: 070 350142 (max. €0,30/min)

Ondernemingsnummer is 0861423049

Link: http://www.sunweb.be