Laatst geüpdatet op 10 juni 2024

Ontdek het volledige Sunweb-aanbod

Ben je op zoek naar vakanties, promoties en vroegboekkortingen voor 2024 bij Sunweb? Op dit ogenblik kan je veel goede deals en last minutes vinden voor 2024 - Bekijk hieronder het promotie-aanbod voor 2024 van Sunweb:

Website: https://www.sunweb.be/nl/vakantiedeals

(TIP: Bekijk hier de promoties voor Sunweb Cruises)

 

Sunweb Zomer 2024 aanbiedingen (met vroegboekvoordelen)

Wil je in de zomer 2024 op vakantie gaan, dan kan je nu gebruik maken van deze kortingen bij Sunweb - mis ze zeker niet!

 

Sunweb Last Minutes 2024

Ben je ook dringend toe aan wat zon? Profiteer dan nu van deze last minutes naar een zonnige bestemming:

 

Sunweb Cruises

Een van de populairste types van vakanties, zijn de cruises. Als je denkt dat die er zijn voor senioren, weet dat de gemiddelde leeftijd op vele cruises intussen al rond de 40 jaar ligt! Er zijn dan ook tal van activiteiten op zo een cruisevakantie, zoals sporten, cinema, watersporten, zwembaden met glijbanen etc.

 

Vakanties 2024 met deze kortingen!

Op vakantie naar de zon in de winter of lente van 2024? Maak dan hier al gebruik van deze promoties:

 

Huidige promoties en acties voor Sunweb 2024:

 

Populaire bestemmingen voor 2024:

Sunweb 2024 deals

Over Sunweb en Sunweb.be

Sunweb maakt deel uit van de internationale Sunweb Group (vroeger Sundio), die actief is in Nederland (de thuismarkt), Belgie, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Sundio Group heeft een waaier van merken, waarvan Sunweb in Belgie de bekendste is. Andere merken van de reisgroep zijn onder andere Skikot, Sudtours, Skihorizon, Jiba en GOGOtours.

De Sunweb Group is in zijn huidige vorm ontstaan in 2007, maar Sunweb is in Nederland sinds vele jaren een van de meest succesvolle touroperatoren. In Belgie is Sunweb een van de touroperatoren, met kantoren in Antwerpen, die steeds meer bekendheid verwerft dankzij de grappige radioreclames die het maakt. 

Sunweb is in 2019 opgekocht door Triton Partners, een investeringsmaatschappij die meer dan 15 miljard euro beheert. Sunweb wordt hiermee een geduchte concurrent van oa TUI, Thomas Cook en Corendon.

Je kan Sunweb terugvinden op Vakantiedeals onder deze segmenten: Last Minutes van Sunweb, Vliegvakanties en Skivakanties

Sunweb Belgie, met de site Sunweb.be, heeft een groot aanbod reizen, met als belangrijkste vakantiebestemmingen Spanje, Griekenland en Turkije. Naast deze populaire toeristische trekpleisters, heeft Sunweb ook reizen naar Tunesie, Malta, Marokko, Kaap Verdie, Egypte, Dubai, Bulgarije, Brazilie (voor het WK voetbal), Gambia en Portugal. De meeste vliegvakanties die Sunweb in Belgie aanbiedt vertrekken vanop de luchthaven van Zaventem, maar als je wil, kan je vaak ook vertrekken vanuit Eindhoven, Shiphol (Amsterdam) of Rotterdam.  Bekijk zeker het aanbod van Sunweb voor zomer 2024! Verkies je vanuit een Nederlandse luchthaven te vertrekken, kan je ook terecht op de site van de Nederlandse touroperator, onder een .nl domein.

Sunweb is lid van het ABTO.

Adres: Uitbreidingsstraat 66, 2600 Berchem

Telefoon: 03 2590910 (lokaal tarief)

Ondernemingsnummer is 0861423049

Link: https://www.sunweb.be