TIP: Ben je op zoek naar vakanties voor 2022 en Sunweb Zomer 2022? Op dit ogenblik kan je veel goede deals en last minutes vinden voor 2022: Bekijk hier het aanbod voor 2022 bij Sunweb.

 

Website: www.sunweb.be

 

Sunweb Last Minutes Zomer 2022

Voor de zomer van 2022 zal het een frenzy worden op de last minutes! Eindelijk, na 2 moeilijke jaren, kan iedereen weer vrij reizen!

 

Sunweb Zomer 2022 met korting!

Voor vakanties zomer 2022, kan je al gebruik maken van tal van kortingen en promoties.

 

Huidige promoties en acties voor Sunweb 2022:

 

Laat je niet verrassen en profiteer nu van deze voordelen voor 2022 van Sunweb!

 

Populaire bestemmingen bij Sunweb voor 2022:

Over Sunweb en Sunweb.be

Sunweb maakt deel uit van de internationale Sundio Group, die actief is in Nederland (de thuismarkt), Belgie, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Sundio Group heeft een waaier van merken, waarvan Sunweb in Belgie de bekendste is. Andere merken van de reisgroep zijn onder andere Skikot, Sudtours, Skihorizon, Jiba en GOGOtours.

De Sundio Group is in zijn huidige vorm ontstaan in 2007, maar Sunweb is in Nederland sinds vele jaren een van de meest succesvolle touroperatoren. In Belgie is Sunweb een van de touroperatoren, met kantoren in Antwerpen, die steeds meer bekendheid verwerft dankzij de grappige radioreclames die het maakt. 

Sunweb is in 2019 opgekocht door Triton Partners, een investeringsmaatschappij die meer dan 15 miljard euro beheert. Sunweb wordt hiermee een geduchte concurrent van oa TUI, Thomas Cook en Corendon.

Je kan Sunweb terugvinden op Vakantiedeals onder deze segmenten: Last Minutes van Sunweb, Vliegvakanties en Skivakanties

Sunweb Belgie, met de site Sunweb.be, heeft een groot aanbod reizen, met als belangrijkste vakantiebestemmingen Spanje, Griekenland en Turkije. Naast deze populaire toeristische trekpleisters, heeft Sunweb ook reizen naar Tunesie, Malta, Marokko, Kaap Verdie, Egypte, Dubai, Bulgarije, Brazilie (voor het WK voetbal), Gambia en Portugal. De meeste vliegvakanties die Sunweb in Belgie aanbiedt vertrekken vanop de luchthaven van Zaventem, maar als je wil, kan je vaak ook vertrekken vanuit Eindhoven, Shiphol (Amsterdam) of Rotterdam.  Bekijk zeker het aanbod van Sunweb voor zomer 2022! Verkies je vanuit een Nederlandse luchthaven te vertrekken, kan je ook terecht op de site van de Nederlandse touroperator, onder een .nl domein.

Adres: Uitbreidingsstraat 66, 2600 Berchem

Telefoon: 03 2590910 (lokaal tarief)

Ondernemingsnummer is 0861423049

Link: http://www.sunweb.be