Website: http://www.tuifly.be

 

Mis deze acties niet bij TuiFly:

  • TIP: Tuifly is de specialist als je wil vertrekken vanop een regionale luchthaven: je kan vertrekken en toekomen op oa Oostende, Antwerpen, Brussel, Luik of Charleroi. Vaak echt wel de moeite, zeker als je ver van Brussels Airport woont.

 

  • Vluchten boeken voor 2018? Momenteel is het al mogelijk om vliegtickets van Tuifly te kopen voor 2018, zelfs al voor de zomer 2018. Bekijk deze hier.

 

  • Tuifly Last minutes?Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets van Tuifly met een vertrekdatum die binnen de 3 maanden ligt? Dan kijk je best bij de TuiFly last minutes.

 

  • TuiFly bagage: er is geen bagage inbegrepen in de prijs, behalve dan 10kg handbagage. De prijs voor de in te checken bagage vind je hier.

 

  • TIP: Wil je zelf je vakantie samenstellen? Dan is het alleszins een goed idee om te kijken naar de promoties van Tuifly en eventueel je hotel te boeken bij booking.com.

 

 

 

Over TuiFly en Tuifly.be

Tuifly heeft officiel eigenlijk Tui Airlines Belgium nv en heette ervoor JetairFly. Het bedrijf werd opgericht in 2003. Met de opkomst van de merknaam Tui werd deze dus ook aangepast. Momenteel is Tuifly de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Belgie, na Brussels Airlines. Tuifly heeft een vloot van meer dan 25 vliegtuigen, waaronder de Boeing Dreamliner, die wordt ingezet op lange afstanden, zoals vakantiebestemmingen in de Caraiben (Dominicaanse Republiek, Cuba) en Mexico. Tuifly heeft nu meer dan 180 vliegroutes en vliegt op meer dan 100 verschillende bestemmingen.

De populairste bestemmingen van Tuifly zijn

 

Tuifly in de media:

 

 

Adres: Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende

Link: http://www.tuifly.be