Sunjets Zomer 2019 - last minutes!

Sunjets is sinds begin november overgegaan in TUI.be - je kan dus gebruik maken van de vele kortingen van TUI om je vakantie voor 2019 te boeken! 

TIP: Wist je dat je het aanbod van Sunjets nu ook kan boeken op Tui.be? Tegen dezelfde scherpe prijs + met de extra dienstverlening van Tui:

Bekijk hier het aanbod en de prijzen van Sunjets voor Zomer 2019 (bij TUI)

 

Voor het aanbod van Sunjets voor Zomer 2019 kan je hier terecht:

 

 Dit zijn onze prognoses voor de populairste bestemmingen qua streek (gebruik deze links om verder te zoeken):

 1. Costa del Sol
 2. Mallorca
 3. Costa Blanca
 4. Tenerife
 5. Gran Canaria
 6. Kreta
 7. Costa Brava
 8. Kos
 9. Algarve
 10. Rhodos

TIP: Probeer wat te spelen met de lengte van je vakantie en de luchthaven van vertrek, dat kan soms goede resultaten opleveren. Bekijk zeker ook eens alternatieven zoals Montenegro, Kroatie en Bulgarije.

Qua land zijn de populairste (gebruik de links om je zoektocht verder te verfijnen):

 1. Spanje
 2. Griekenland
 3. Italie
 4. Portugal
 5. Frankrijk
 6. Turkije
 7. Egypte
 8. Marokko
 9. Tunesie
 10. Kroatie

Voor 2019 heeft Sunjets veel aanbod, voor zowel vliegvakanties, autovakanties, skivakanties als citytrips. Sunjets, dat deel uitmaakt van TUI, wordt als prijsbreker in de markt gezet en is zeer competitief tov van de andere Belgische touroperatoren. Naast vluchten vanuit Brussels Airport (Zaventem), kan je ook vertrekken vanuit Oostende, Antwerpen (Deurne), Charleroi of Luik. Verwacht wordt dat Spanje, Griekenland, Italie en Portugal het heel goed gaan doen in 2019, ten koste van landen zoals Turkije en Tunesie. Tip: boek op tijd, profiteer van de vroegboekkortingen als je naar een van deze bestemmingen wil gaan.

> Bekijk hier het aanbod voor Zomer 2019 van Sunjets (bij TUI)

 

Over Sunjets en Sunjets.be

Sunjets werd in 1986 opgericht binnen de TUI Belgie groep. Hierbij was steeds de bedoeling dat een Sunjets vakantie niet meer via een reisbureau kon geboekt worden, maar enkel bij Sunjets Reizen zelf. Hierdoor kon Sunjets scherpere prijzen hanteren dan touroperatoren die via een reisbureau geboekt konden worden. Sinds 1999 is Sunjets beschikbaar via het internet, met de website Sunjets.be. Intussen bestaat Sunjets Reizen meer dan 25 jaar en is Sunjets een van de belangrijkste touroperator van Belgie geworden.

Sunjets.be biedt reizen en vakanties aan in Belgie in de volgende categorien: Sunjets Last Minutes, Vliegvakanties, Autovakanties, Skivakanties, Disneyland Parijs, Citytrips en Dichtbijvakanties. Sunjets doet de meest courante vakantiebestemmingen aan, waaronder reizen naar Tenerife, Spanje, Turkije, Griekenland, maar ook meer exotische bestemmingen zoals Thailand, Kenia, Mexico etc... Bekijk het volledige aanbod reizen van Sunjets hier.

Sunjets Reizen heeft een licentie als reisbureau (nr 1201) uitgegeven door de het department Internationaal Vlaanderen, is lid van het ABTO en heeft een uitstekende reputatie op het vlak van betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Sunjets en Sunjets.be zijn merknamen van TUI Belgie, waaronder ook Jetair zit. Sinds 2017 kan je het aanbod van Sunjets ook terugvinden bij Tui, dat de moedermaatschappij is.

Sunjets heeft een groot aanbod vliegvakanties en autovakanties in aanbieding, naar vakantiebestemmingen zoals Turkije, Spanje, Griekenland en Tunesie. 

Bekijk al onze last minutes van Sunjets

 

Info

Adres en Sunjets kantoren: Antwerpselaan 12, 1000 Brussel

Link: sunjets.be