Ben je op zoek naar goedkope deals op Booking.com voor je volgende vakantie? Mis deze onderstaande tips niet! Wil je de geheime deals vinden van Booking, klik dan hier.

 

Website: http://www.booking.com

 

Mis deze tips niet voor je een hotel boekt bij Booking.com:

  • TIP: De beschikbaarheid van de hotelkamers op de site van Booking.com is de beschikbaarheid die het hotel aan Booking heeft doorgegeven, niet de echte beschikbaarheid van het hotel. Vaak zal je nog extra kamers vinden op de eigen site van het hotel. Zo kiezen steeds meer hotels ervoor om Booking als kanaal in te zetten voor die kamers die het moeilijkst verkopen of als last minute kanaal.

 

  • Hotels voor 2020? Met alle vroegboekkortingen die de touroperatoren nu geven, is het echt de moeite om te vergelijken: een goedkope kamer via Booking.com + een duur vliegticket + 50-100€ luchthaventransfer ter plaatse is niet altijd de goedkoopste optie.

 

  • Citytrips, korte vakanties of weekendje weg? Hier is Booking.com echt de beste, met veel keuze en last minute prijzen die echt wel de moeite zijn. Bovendien heeft Booking veel hotels die gratis annulatie aanbieden, zodat je soms nog de dag zelf kan annuleren!

 

  • Als je lid wordt van Booking.com kan je gebruik maken van de Genius korting: op sommige hotels -10% op de normale prijs!

 

  • Een van de sterkste punten van Booking.com zijn de reviews: nadat je ergens hebt verbleven, krijg je een e-mail met de vraag of je je accomodatie wil beoordelen, zo krijgt iedereen na jou een correct idee van wat ze kunnen verwachten. Ik weet niet wat jullie doen, maar persoonlijk ga ik enkel voor hotels met een reviewscore van minstens 8.0/10!

 

  • TIP: Een last minute vakantie naar een typische vliegvakantie bestemming? Bekijk dan zeker eens de last minutes van de touroperatoren, deze hebben vaak lagere prijzen voor hotel + transport dan dat je zelf kan samenstellen. Immers, last minute vliegtickets zijn vaak erg duur. Booking.com mag dan wel goedkope hotelkamers hebben, maar de touroperatoren hebben vaak de goedkoopste vliegtickets!

 

  • Zoek je nog bijkomende reviews? Bekijk dan de beoordelingen op TUI.be of Tripadvisor om nog beter een hotel te kunnen kiezen! Wil je geen hotel, maar eerder een apartement of huis huren van een particulier, dan is Airbnb de keuze voor jou!

 

 

Over Booking en Booking.com

Booking.com werd in 1996 opgericht in Amsterdam (zit er trouwens nog steeds) maar werd in 2005 gekocht door de Amerikaanse internetreus Priceline. Sindsdien is de site uitgegroeid tot de grootste hotelsite ter wereld, beschikbaar in meer dan 43 talen en met meer dan 1 miljoen accomodaties. Sinds enkele jaren vind je trouwens niet enkel hotels op Booking.com maar ook appartementen, vakantiehuizen, pensions, villa's en andere vormen van verblijven.

Een van de populairste bestemmingen van Booking zijn de citytrips. Hieronder vind je de top 10 citytrip bestemmingen:

Intussen is Priceline van naam gewijzigd en heet het nu Booking Holdings. Hieronder vallen de merken Priceline, Booking.com, Kayak, Agoda, Rentalcars.com en Opentable. Dit bedrijf is beursgenoteerd onder de ticker BKNG.

Adres: Herengracht 597, 1017CE Amsterdam, Nederland

Telefoon: +32 (0) 2 207 5800 (niet voor reserveringen!)

Link: http://www.booking.com