Ben je ook op zoek naar reviews op Tripadvisor.be? Reviews lezen en analyseren is de methode om een vakantie, hotel of restaurant te kiezen. Gedaan met zomaar de marketing praatjes te geloven van hotels en restaurants. Wat we willen zijn reviews van mensen die er al geweest zijn.

Tripadvisor

 

Tripadvisor Belgie is een van de populairste websites van Belgie, waar je duizenden reviews kan lezen over hotels, restaurants, bars en andere dingen om te doen. Echter, Tripadvisor.be is steeds meer een commerciele onderneming geworden, dat zich meer en meer als boekingsplatform gaat gedragen. Het gaat niet enkel meer om de meningen van iedereen bij te houden. 

Een van de zwakheden van Tripadvisor is dat iedereen een review kan schrijven over een hotel of restaurant, zonder dat te moeten bewijzen dat hij/zij er ook werkelijk geweest is! Dat maakt dat dus ieder beginnend restaurant aan kennissen en vrienden zal vragen om positieve reviews achter te laten. Hierdoor kan je dus nog steeds een slechte ervaring oplopen.

Daarom willen je helpen om de betere reviews te vinden op het web.

Bekijk hier de beste alternatieven voor Tripadvisor.be

Voor echte hotel reviews voor je vakanties, citytrips of weekendjes weg:

 

Al deze organisaties houden de beoordelingen bij van hun echte klanten (ze krijgen een mail na hun vakantie met de vraag om een review te schrijven), nadat ze effectief verbleven hebben in het desbetreffende hotel. Hierdoor is de echtheid van de review natuurlijk een stuk groter!

Hotel reviews in het echt

De top zoektermen op de site zijn:

  • Gent
  • Antwerpen
  • Brugge
  • Leuven
  • Brussel
  • Oostende
  • Hasselt
  • Mechelen
  • Amsterdam
  • Maastricht

Heb je zelf onlangs een hotel of restaurant bezocht? Dan kan je natuurlijk ook zelf een beoordeling schrijven op Tripadvisor! Je kan er uiteraard zowel negatieve als positieve reviews achterlaten.

 

Over Tripadvisor en Tripadvisor.be

Tripadvisor is een van de best gekende merken in de reisindustrie. Deze Amerikaanse onderneming is beursgenoteerd op de NASDAQ en kan uitpakken met indrukwekkende cijfers. Meer dan 400 miljoen mensen zouden maandelijks van de site gebruik maken. Intussen staan er meer dan 860 miljoen reviews op de verschillende sites van Tripadvisor online. Dit zijn beoordelingen van hotels, restaurants, bars, winkels en nog vele andere zaken.

Tripadvisor heeft in de laatste jaren ook meer de focus gaan leggen op het boeken van een restaurant of hotel. Ze ontvangen hiervoor een commissie of een vaste fee.

Postadres: TripAdvisor Inc., 400 1st Avenue, Needham, MA 02494, Verenigde Staten