Ben je op zoek naar goede vakantiehuizen in de Ardennen, dan is Ardennes-Etape.be misschien wel iets voor jou. Bekijk hieronder hoe je beter kan zoeken en wat de beste alternatieven zijn voor Ardennes Etape.

Link: https://www.ardennes-etapes.be

Ardennes Etape

Beste alternatieven?

 

Over Ardennes-Etape.be en Ardennes Etape

Deze aanbieder van vakantiewoningen, gespecialiseerd in de Belgische Ardennen, werd reeds in 1999 opgericht door de Heer Offermans en zijn partners. Het internet stond nog in zijn kinderschoenen. Pas op 11 januari 2002 werd de website gelanceerd.

Stelselmatig worden er meer huizen op de site geplaast, maar het duurt toch tot oktober 2005 voor de kaap van 500 woningen werd genomen. In 2013 wordt er een belangrijke toevoegen gedaan: reviews en beoordeling worden per vakantiehuis op de site geplaatst, waardoor de kwaliteit van de site gevoelig de hoogte in gaat. Vanaf nu streeft elke verhuurder naar goede reviews, teneinde zijn huis vlot te kunnen verhuren.

De gids Ardennes-Pass

Elk jaar wordt er bovendien een gids gedrukt door Ardennes-Etape. Deze wordt gratis aangeboden aan de huurders en staat vol met nuttige, toeristische informatie van de Ardennen. Je kan er zoeken naar musea, sporten om uit te oefenen, kastelen om te bezoeken, natuurparken, attracties en nog veel meer.

De populairste bestemmingen in de Ardennen

 

vakantiewoning in de ardennen De drukste periodes van het jaar, zijn uiteraard de schoolvakanties. Bekijk hieronder de exacte data voor 2023/2024:

Snel boeken is dan wel aangeraden.