Logo van TUI en JetairTIP: Kijk jij al uit naar TUI Zomer 2022 deals? Momenteel zijn er een pak kortingen beschikbaar voor de herfstvakantie en de wintervakantie 2021/2022, maar ook voor de zomervakantie 2022 kan je het aanbod en de vroegboekkortingen al bekijken - bekijk ze hier en leg jouw vakantie vast! 

 

Website: https://ww.tui.be/nl/vroegboek-zomer-2022

 

TIP: Bekijk ook zeker deze alternatieven: Sunweb en Corendon

 

TUI Zomer 2022 met vroegboekkortingen

Ook voor de zomer van 2022, kan je nu al kijken naar het aanbod van hotels en vliegvakanties. Door de flexibele regels, kan je bovendien vlot je reis aanpassen, moest dat nodig zijn!

Dit zijn de vroegboekkortingen voor zomer 2022:

 • tot -450€ korting per persoon
 • flexibele omruilgarantie tot 7 dagen voor vertrek
 • gratis fuel protection program
 • Bekijk de details hier

 

TUI Promoties 2021/2022: winterzon, skivakanties en meer!

Momenteel zijn er kortingen beschikbaar voor vakanties en reizen voor de vakanties in 2021 en 2022. Bekijk deze hier, er komt dagelijks meer bij in het aanbod. (TIP: bekijk hier de kalender van schoolvakanties voor 2021/2022). Dit zijn de huidige kortingen:

 • groot aanbod van duizenden last minutes
 • kortingen tot -50%
 • repatrieringsgarantie
 • flexibele omruilgarantie
 • geld-terug garantie
 • laagsteprijs garantie
 • Bekijk hier alle details

 

TUI 2021 en 2022 - met kortingen tot -45%!

Dit zijn de kortingen die TUI aanbiedt:

Sommige van deze kortingen zijn beperkt in aanbod, dus snel boeken is aangewezen!

Voor de 2021 boekingen van Tui, kan je nu terecht op deze pagina (TIP!). Bekijk het aanbod van Tui voor 2021 via deze link

Vakantie in eigen land?

In alle veiligheid op vakantie in je eigen vakantiehuis van TUI Villas?

 

Heb je een TUI Voucher gekregen door een geannuleerde reis?

Indien je een van de klanten bent die door de geannuleerde reizen een TUI voucher heeft ontvangen, kan je het volgende doen:

In principe heb je 1 jaar de tijd om te herboeken, maar je herboekte reis zelf mag dus later vallen dan dat jaar.

TIP: probeer je TUI voucher te combineren met een last minute reis van TUI of een vroegboekkorting, dan krijg je meer waar voor je geld! Zet je voucher in voor je vakantie voor de zomer 2021?

 

Op zoek naar vliegtickets voor 2021 of 2022?

Ben je op zoek naar kortingen van TUI voor autovakanties?

Bekijk hier de kortingen voor:

 

Tui heeft voor 2020 en 2021 nog mooie kortingen beschikbaar met als belangrijkste bestemmingen:

TIP: ben je bereid om vanuit Nederland te vertrekken, kijk dan zeker ook eens het reisaanbod na van Tui.nl, die vertrekken vanuit de luchthavens van Schiphol, Eindhoven of Maastricht.

TUI Winter 2021/2022

Dit zijn de populairste bestemmingen en deals voor de winter 2021/2022:

Winterzon vakanties: 

Daarnaast kan je het natuurlijk wat verder gaan zoeken, bijvoorbeeld op een van deze exotische bestemmingen:

Bij Tui kan je uiteraard ook terecht voor je skivakanties, citytrip of je vliegtickets bij TuiFly

Over Tui en Tui.be

Jetair is overgegaan naar zijn nieuwe naam: TUI. Nadat ook al in andere landen deze naamsverandering werd doorgevoerd, was het nu de beurt aan Jetair, de parel van de Belgische touroperatoren, om TUI te worden. Met deze naamsverandering wordt ook het merk onder de loepe genomen, alsook de vele reiskantoren die door TUI worden beheerd in Belgie. Alles wordt moderner, vlotter en frisser.

Jetair werd in 1971 opgericht door de familie Brackx en heeft zijn hoofdkantoor in Oostende, vanwaar het tegenwoordig ook heel wat vliegvakanties laat vertrekken. Daarnaast heeft het bedrijf ook een flashy kantoor in Zaventem, namelijk Jetairport, waarbij het gebouw aan de voorkant kantoren omvat en aan de achterkant (de kant van de luchthaven) er loodsen zijn, waar de vliegtuigen hun onderhoud krijgen en worden schoongemaakt voor de volgende vlucht. Leuk is dat je vanuit de kantoren, deze vliegtuigen van TUIfly (voorheen JetairFly) kan bewonderen.

Een van de vele pluspunten van TUI.be is dat je vaak kan vliegen vanaf regionale luchthavens: zo heb je de keuze (naast Brussels Airport uiteraard) tussen Antwerpen, Oostende en Charleroi om te vertrekken. Bekijk hier de deals voor de TUI Vliegtickets.

Ben je op zoek naar een reis (vliegvakantie, autovakantie, skivakantie of citytrip), dan je terecht op de nieuwe site: TUI.be

TUI Belgie heeft bovendien steeds een groot aanbod last minutes en promoties, die je ook op Vakantiedeals.be kan terugvinden.

TUI is lid van het ABTO en van de Geschillencommissie Reizen. Het bedrijf is verzekerd bij het Garantiefonds tegen insolvabiliteit en qua aansprakelijkheid bij Amlin Europe nv.

TUI Belgium NV Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende

Ondernemingsnummer BE0408479965 RPR Oostende 

Website:  www.tui.be (voorheen Jetair.be)

 

TUI Vliegvakanties

Bij TUI kan je uiteraard terecht voor een zeer groot aanbod aan vliegvakanties, dat is nu eenmaal hun business. Hierbij werken ze met een eigen vloot van vliegtuigen, voornamelijk Airbus en Boeing modellen, waaronder de Dreamliner. Als luchthavens van vertrek kan je vaak, naast Brussels Airport, kiezen voor regionale luchthavens, zoals Oostende, Antwerpen, Charleroi. Qua bestemmingen zal je een groot aantal plaatsen vinden rond de Middellandse Zee, zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Italie, Marokko, Egypte en Turkije. Wil je verder weg, dan kan je richting het westen gaan, met vakanties naar Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico en Florida als voornaamste bestemmingen. Richting het oosten, kan je naar Thailand, Dubai of Sri Lanka. Als je naar het verre zuiden wil trekken, dan kan je een vakantie boeken naar Gambia, Mauritius, Tanzania of Jordanie.

Last Minutes bij TUI

We bundelen dagelijks alle last minutes van Tui op een speciale pagina. Bekijk hier alle last minutes van Tui voor de volgende 3 maanden.

Winterzon bestemmigen bij TUI

Tijdens de koude maanden hier in Belgie, kan je naar de zon trekken met TUI naar de volgende bestemmingen. Qua populariteit staan de Canarische Eilanden op nummer 1: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura hebben een warm, stabiel klimaat tijdens onze wintermaanden en een mooi aanbod aan kwalitatieve hotels, dus dat zit goed. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen de weg naar Kaapverdie, dat ter hoogte van Senegal ligt in de Atlantische Oceaan. De Verenigde Arabische Emiraten (Dubai en Abu Dhabi) hebben dat weer het voordeel dat je luxe, zon en shoppen kan combineren. Verder kan je ook nog terecht voor jouw portie zon op het eiland Madeira of de vele resorts in Egypte aan de Rode Zee. Qua prijs/kwaliteit zou ik durven zeggen dat Egypte momenteel de beste deals te bieden heeft, vaak al voor 500-600€ voor een weekje all in.

Skivakanties boeken op TUI.be

Op de website van TUI.be vindt je ook het aanbod wintersport vakanties: vaak gaat het hier om autovakanties (dat wil zeggen met eigen vervoer) naar Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Italie. Nieuw is dat je nu ook een sneeuwvakantie kan boeken naar het hoge noorden van Finland, maw Lapland. Daar kan je naast het skien, ook genieten van de prachtige natuur, sneeuwscooters, ijsvissen, het noorderlicht en uiteraard de apres-ski! Als je kiest voor de Alpen, dan heb je bij TUI vaak de keuze tussen 3/4/5 sterren hotels, al dan niet met wellness en zwembad.