TUI 2023 en 2024 nu beschikbaar!TIP: Ben je op zoek naar kortingen voor TUI in 2023/2024 of last minute deals voor 2023? Momenteel zijn er een pak kortingen beschikbaar voor de vakanties in 2023, maar ook voor de wintervakantie van 2023/2024 naar de zon kan je het aanbod en de last minute kortingen bekijken - bekijk ze hier en leg jouw vakantie vast! 

 

Website: https://ww.tui.be/nl/kortingen

 

TIP: Bekijk ook zeker deze alternatieven:

 

TUI Zomer 2023 met extra last minute korting!

Voor de zomer van 2023 bij TUI kan je nu al de beste hotels bekijken en dromen van de volgende zomervakantie voor 2023:

 

TUI Last Minutes 2023

Voor de zomer van 2023 wordt het druk bij de last minutes: het einde van het coronatijdperk en het typisch Belgische weer, doet veel mensen uitkijken naar een zonnige vakantie. Hier vind je de beste last minute deals:

 

TUI 2024 nu al met korting!

Ook voor de winter en lente van 2024, kan je nu al kijken naar het aanbod van hotels en vliegvakanties. Door de flexibele regels, kan je bovendien vlot je reis aanpassen, moest dat nodig zijn!

 

TUI Promoties 2023/2024: winterzon, skivakanties en kortingscodes!

Momenteel zijn er kortingen beschikbaar voor vakanties en reizen voor de vakanties in 2023 of 2024. Bekijk deze hier, er komt dagelijks meer bij in het aanbod. (TIP: bekijk hier de kalender van schoolvakanties voor 2023/2024). 

Dit zijn de kortingen die TUI aanbiedt:

Sommige van deze kortingen zijn beperkt in aanbod, dus snel boeken is aangewezen!

Voor de boekingen van Tui, kan je nu terecht op deze pagina (TIP!). Bekijk het aanbod van Tui voor 2023 via deze link

Op zoek naar vliegtickets voor 2023/2024?

Ben je op zoek naar kortingen van TUI voor autovakanties?

Bekijk hier de kortingen voor:

 

TUI heeft voor 2023/2024 nog mooie kortingen beschikbaar met als belangrijkste bestemmingen:

TIP: ben je bereid om vanuit Nederland te vertrekken, kijk dan zeker ook eens het reisaanbod na van Tui.nl, die vertrekken vanuit de luchthavens van Schiphol, Eindhoven of Maastricht.

TUI Winterzon 2024

Dit zijn de populairste bestemmingen en deals voor de winter 2023:

Winterzon vakanties: 

 • Tenerife
 • Gran Canaria
 • Kaapverdie
 • Egypte
 • Fuerteventura
 • Lanzarote
 • Marokko
 • Tunesie
 • Madeira
 • Costa del Sol (Spanje)
 • Turkije

Daarnaast kan je het natuurlijk wat verder gaan zoeken, bijvoorbeeld op een van deze exotische bestemmingen:

 • Dominicaanse Republiek
 • Cuba
 • Jamaica
 • Florida
 • Indonesie
 • Thailand
 • Mexico (Cancun)

Bij Tui kan je uiteraard ook terecht voor je skivakanties, citytrip of je vliegtickets bij TuiFly

 

Over TUI en TUI.be

Jetair is overgegaan naar zijn nieuwe naam: TUI. Nadat ook al in andere landen deze naamsverandering werd doorgevoerd, was het nu de beurt aan Jetair, de parel van de Belgische touroperatoren, om TUI te worden. Met deze naamsverandering wordt ook het merk onder de loepe genomen, alsook de vele reiskantoren die door TUI worden beheerd in Belgie. Alles wordt moderner, vlotter en frisser.

Jetair werd in 1971 opgericht door de familie Brackx en heeft zijn hoofdkantoor in Oostende, vanwaar het tegenwoordig ook heel wat vliegvakanties laat vertrekken. Daarnaast heeft het bedrijf ook een flashy kantoor in Zaventem, namelijk Jetairport, waarbij het gebouw aan de voorkant kantoren omvat en aan de achterkant (de kant van de luchthaven) er loodsen zijn, waar de vliegtuigen hun onderhoud krijgen en worden schoongemaakt voor de volgende vlucht. Leuk is dat je vanuit de kantoren, deze vliegtuigen van TUIfly (voorheen JetairFly) kan bewonderen.

Een van de vele pluspunten van TUI.be is dat je vaak kan vliegen vanaf regionale luchthavens: zo heb je de keuze (naast Brussels Airport uiteraard) tussen Antwerpen, Oostende en Charleroi om te vertrekken. Bekijk hier de deals voor de TUI Vliegtickets.

Ben je op zoek naar een reis (vliegvakantie, autovakantie, skivakantie of citytrip), dan je terecht op de nieuwe site: TUI.be

TUI Belgie heeft bovendien steeds een groot aanbod last minutes en promoties, die je ook op Vakantiedeals.be kan terugvinden.

TUI is lid van het ABTO en van de Geschillencommissie Reizen. Het bedrijf is verzekerd bij het Garantiefonds tegen insolvabiliteit en qua aansprakelijkheid bij Amlin Europe nv.

TUI Belgium NV Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende

Ondernemingsnummer BE0408479965 RPR Oostende 

Website:  www.tui.be (voorheen Jetair.be)

 

TUI Vliegvakanties

Bij TUI kan je uiteraard terecht voor een zeer groot aanbod aan vliegvakanties, dat is nu eenmaal hun business. Hierbij werken ze met een eigen vloot van vliegtuigen, voornamelijk Airbus en Boeing modellen, waaronder de Dreamliner. Als luchthavens van vertrek kan je vaak, naast Brussels Airport, kiezen voor regionale luchthavens, zoals Oostende, Antwerpen, Charleroi. Qua bestemmingen zal je een groot aantal plaatsen vinden rond de Middellandse Zee, zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Italie, Marokko, Egypte en Turkije. Wil je verder weg, dan kan je richting het westen gaan, met vakanties naar Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico en Florida als voornaamste bestemmingen. Richting het oosten, kan je naar Thailand, Dubai of Sri Lanka. Als je naar het verre zuiden wil trekken, dan kan je een vakantie boeken naar Gambia, Mauritius, Tanzania of Jordanie.

Last Minutes bij TUI

We bundelen dagelijks alle last minutes van TUI op een speciale pagina. Bekijk hier alle last minutes van TUI voor de volgende 3 maanden.

Winterzon bestemmigen bij TUI

Tijdens de koude maanden hier in Belgie, kan je naar de zon trekken met TUI naar de volgende bestemmingen. Qua populariteit staan de Canarische Eilanden op nummer 1: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura hebben een warm, stabiel klimaat tijdens onze wintermaanden en een mooi aanbod aan kwalitatieve hotels, dus dat zit goed. Tegenwoordig vinden steeds meer mensen de weg naar Kaapverdie, dat ter hoogte van Senegal ligt in de Atlantische Oceaan. De Verenigde Arabische Emiraten (Dubai en Abu Dhabi) hebben dat weer het voordeel dat je luxe, zon en shoppen kan combineren. Verder kan je ook nog terecht voor jouw portie zon op het eiland Madeira of de vele resorts in Egypte aan de Rode Zee. Qua prijs/kwaliteit zou ik durven zeggen dat Egypte momenteel de beste deals te bieden heeft, vaak al voor 500-600€ voor een weekje all in.

Skivakanties boeken op TUI.be

Op de website van TUI.be vind je ook het aanbod wintersport vakanties: vaak gaat het hier om autovakanties (dat wil zeggen met eigen vervoer) naar Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Italie. Nieuw is dat je nu ook een sneeuwvakantie kan boeken naar het hoge noorden van Finland, maw Lapland. Daar kan je naast het skien, ook genieten van de prachtige natuur, sneeuwscooters, ijsvissen, het noorderlicht en uiteraard de apres-ski! Als je kiest voor de Alpen, dan heb je bij TUI vaak de keuze tussen 3/4/5 sterren hotels, al dan niet met wellness en zwembad.