Vakantiedeals.be is de eerste Vlaamse reis-en vakantievergelijkingssite. met als bedoeling om het voor bezoekers eenvoudiger te maken om het aanbod aan reizen en vakanties in Belgie te gaan vergelijken.

Door enerzijds te verfijnen op basis van een "thema", zoals last minutes, vliegvakanties, autovakanties, citytrips, verre reizen etc, kan je namelijk een duidelijker beeld krijgen van wat je allemaal kan. Voeg anderzijds daaraan toe de mogelijkheid om verder te verfijnen op basis van bestemming, hotelcategorie of een van de andere criteria, en je komt al een heel eind. Heb je eenmaal gevonden waar je naar toe wil gaan, kan je met de rechtstreekse links je prijs gaan vergelijken en je vakantie boeken op de site van de door jou gekozen touroperator. Opgelet: Vakantiedeals.be is geen reisbureau, maar werkt samen met touroperatoren die over de nodige licenties beschikken.

Het doel van vakantiedeals is puur functioneel: alle vakanties op een rij, duidelijk te vergelijken en rechtstreekse toegang tot de onderliggende pagina bij een van de partners, de Belgische touroperatoren, zoals TUI, Neckermann, Corendon, Sunweb, Center Parcs etc...

Vakantiedeals.be heeft ook een franstalige versie, die heet Voyagespaschers.be (Android app hier) en een Nederlandse versie, Reiskriebels.nl (Android app).

Beiden zijn  een initiatief van Strategon BVBA, met als adres: Koning Albertstraat 11, 9310 Moorsel (Aalst). Het ondernemingsnummer en BTW nummer is BE0466777955. 

 

Historiek:

6 juni 2011: lancering Vakantiedeals.be

oktober 2011: lancering Voyagespaschers.be

maart 2012: lancering Reiskriebels.nl

augustus 2012 - januari 2013: offline websites door VVR (https://www.vakantiedeals.be/content/chroniek-rechtzaak-vvr-strategon)

eind 2014: lancering dagelijkse deals op Vakantiedeals.be met wekelijkse e-mail 

 

Vacatures:

 

Op Sociale Media:

 

Onze andere websites: Voyagespaschers.be - Reiskriebels.nl - Simulatie-autolening.be