Ben je ook op zoek naar de goedkoopste vliegtickets van Ryanair Belgie of Ryanair.be? Dan zit je hier goed: hieronder lees je enkele tips!

Link: https://www.ryanair.com/be/nl

 

Ryanair Belgie - Ryanair.be

Hoe vind je de goedkoopste tickets bij Ryanair Belgie?

Deze low-cost luchtvaartmaatschappij staat erom bekend dat ze vliegtickets hebben voor slechts 1 euro! Om deze te kunnen boeken, moet je weten dat Ryanair voor eenzelfde vlucht verschillende tarieven hanteert: sommige tickets kosten slechts 1 euro, maar anderen - zoals last minute vliegtickets op volgeboekte vluchten - kunnen al snel honderden euro's kosten.

Je kan de goedkoopste vliegtickets boeken als je bij een van de eerste bent om die vlucht te boeken, nadien kan je enkel duurdere tickets kopen. Let wel op, soms zal Ryanair.be toch nog een reeks goedkope tickets bijcreeeren, als bijvoorbeeld de vlucht niet goed verkoopt.

Een van de simpelste manieren, zeker als je flexibel bent met je vertrekdata, is gewoon te zoeken naar de goedkoopste data. 

 

Beste alternatieven voor Ryanair.be

In Belgie kan je ook goedkope vliegtickets vinden bij deze luchtvaartmaatschappijen:

 

Ryanair en handbagage - wat mag er?

Bij Ryanair mag je een stuk handbagage meenemen als die voldoet aan de maximum grootte van 40cm x 20cm x 25cm.

Een van de manieren die het bedrijf hanteert om goedkope tickets te verkopen, is het loskoppelen van verschillende onderdelen van een vliegtuigticket. Wil je geen vaste plaats? Dan betaal je er ook niet voor. Wil je enkel handbagage? Dan betaal je niet voor ruimbagage.

 

Hoe kan je een claim indienen bij Ryanair?

Je kan bij Ryanair een claim indienen voor bagage, EU 261 claims, verzekeringsformulieren voor geannuleerde of vertraagde vluchten, klachten en voor terugbetalinen. De luchtvaartmaatschappij uit Ierland heeft hiervoor een speciale pagina:

 

Ryanair.be vliegtickets vanuit zaventem en charleroi

Over Ryanair Belgie en Ryanair.be

Deze lagekostenluchtvaartmaatschappij is een van de populairste in Europa, met zijn succesformule van lage kosten en lage prijzen. Hoewel de maatschappij reeds in 1985 werd opgericht door Tony Ryan, is het pas bij de aanstelling van Micheal O'Leary dat dit bedrijf een succes werd.

Als low-cost vliegbedrijf had hij immers het inzicht om de kosten te beperken door deals te sluiten met lokale, kleinere luchthavens. Hierdoor onstond er een win-win situatie: Ryanair kon goedkope vliegtickets aanbieden op interessante bestemmingen en de kleinere luchthavens kregen passagiers over de vloer. Deze strategie bleek de juiste te zijn. Je wou naar Catalunie? Dan vloog je nu naar de luchthavens van oa Girona of Perpignan in plaats van Barcelona.

Intussen vliegt Ryanair ook al naar de grote internationale luchthavens. In Belgie vliegt de maatschappij vanaf de luchthavens van Charleroi (Brussels South) en Brussels Airport in Zaventem.

Adres van Ryanair:

Airside Business Park
Swords
Co. Dublin
Ireland

BTW nummer: 4749148U