Ben je ook op zoek naar vliegtickets van SN Brussels Airlines? Dan zit je hier goed: hieronder geven we je tips en links om goedkope vliegtickets te vinden!

Brussels Airlines PromotiesLink: https://www.brusselsairlines.be 

Alternatieven voor Brussels Airlines

  • TUIFly (beste alternatief vanuit Belgie - zeer goed voor vakantiebestemmingen!)
  • Transavia (vliegt ook vanuit Zaventem)
  • KLM
  • Skyscanner (vergelijken van vliegtickets)
  • Ryanair

 

Huidige acties bij Brussels Airlines

Momenteel zijn er twee acties actief:

  1. De "Early Bird Promotie": promotietarieven voor vluchten naar de US (NYC, LA, Miami, Orlando, SF) en Canada (Vancouver) vanaf 399€
  2. De "One Way Special": vliegtickets aan lage prijzen voor vluchten binnen Europa vanaf 41€ (voor Berlijn, Stockholm, Oslo, Rome, Madrid, etc)

 

Promoties en goedkope vliegtickets

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets, dan is het de moeite om deze links een te bekijken:

De prijzen van vliegtuigtickets veranderen continue en zijn het gevolg van vraag en aanbod.

 

Over SN Brussels Airlines en Brusselsairlines.be

Deze Belgische luchtvaartmaatschappij is de natuurlijke opvolger van SABENA, de nationale Belgische airline die in 2001 failliet is gegaan. Sabena was de afkorting van "Société Anonyme Belge d'Exploitation de la Navigation Aérienne". Doorheen de jaren had de maatschappij niet altijd de beste reputatie. Zo was ze in het Verenigd Koninkrijk gekend als "Such A Bloody Experience Never Again".

Sabena was sinds de jaren '80 verlieslatend en zoekende naar een partner. Na pogingen met SAS (Scandinavische maatschappij), KLM en Air France, werd uiteindelijk 49.5% van de aandelen verkocht aan Swissair. Maar helaas, de aanslag op de twin tower in New York en de daaropvolgende malaise in de luchtvaart, was de druppel.

Uit de dochtermaatschappij DAT werd uiteindelijk SN Brussels Airlines geboren. Daarop volgde nog de fusie met Virgin Express in 2006. In 2007 werd het geheel omgedoopt tot Brussels Airlines.

Lufthansa en Brussels Airlines als partners

In 2008 kocht het Duitse Lufthansa een minderheidsaandeel van 45% in de Belgische luchtvaartmaatschappij. Brussels Airlines werd vanaf dan ook meer en meer geintergreerd in het eco-systeem van Lufthansa met oa het "Miles & More" puntensysteem.

Momenteel verzorgd onze nationale trots dagelijks ongeveer 300 vluchten, voornamelijk binnen Europa en naar Afrika, maar ook enkele trans-atlantische vluchten naar de Verenigde Staten en Canada.

De luchthaven van Zaventem (Brussels Airport) is de voornaamste hub van Brussels Airlines. De airline code is SN.

Officiele adres:

Brussels Airlines NV: Jaargetijdenlaan 100-102, bus 30 te 1050 Brussel

Website: https://www.brusselsairlines.com