Website: www.corendon.be

 

Corendon Zomer 2019

Om nu reeds gebruik te maken van de vroegboekkortingen van Corendon voor boekingen voor de zomer 2019, kan je op deze pagina terecht. (TIP!) Niet alle hotels zijn al te boeken, maar steeds meer hotels. De grootste kortingen vind je in de vroegboekperiode, dus niet te lang wachten. Bekijk de vliegvakanties van Corendon voor Zomer 2019 hieronder:

> Bekijk hier het aanbod van Corendon voor Zomer 2019

 

Vroegboekkorting 2019 bij Corendon

Opgelet: Ook bij Corendon zijn de vroegboekkortingen voor 2019 afhankelijk van de voorraad, waarbij gezinskamers het snelst weg zijn

 

Over Corendon Reizen en Corendon.be

Corendon Belgie, met zijn site Corendon.be, is sinds vele jaren een aparte speler in de reismarkt . Het is een touroperator die namelijk zijn groei sterk te danken heeft aan de populariteit van Turkije als vakantiebestemming. Traditioneel was Turkije de markt van Corendon, waar het een enorm groot aanbod hotels kon aanbieden. Intussen in Corendon blijven groeien en worden er ook reisbestemmingen als Griekenland, Spanje, Egypte, Bulgarije, Marokko, Cyprus, Tunesie en anderen aangeboden.

Je kan het reisaanbod van Corendon terugvinden op Vakantiedeals.be bij de volgende thema's: Vliegvakanties, Last minutes. (bekijk de Corendon last minutes hier

Corendon werd in 2000 opgericht in Nederland en is intussen uitgegroeid als een van de belangrijkste spelers in de Benelux. Als touroperator heeft het steeds flink geinvesteerd in het internet en daar plukt het nu de vruchten van.  Corendon vliegt nu - met eigen vliegtuigen - naar 31 luchthavens en vliegt jaarlijks meer dan een half miljoen vakantiegangers naar hun bestemming. Het vakantieaanbod van Corendon blijft ook steeds groeien: intussen worden er al meer dan 1000 accomodaties aangeboden, voornamelijk rond de Middellandse Zee.

Corendon gaat prat op een heel efficiente organisatie en de mogelijkheid om zijn klanten de beste prijs/kwaliteits verhouding aan te bieden van de reisindustrie en een uitstekende service.  In Belgie heeft de touroperator een vestiging in Zaventem en vertrekken de meeste mensen van diezelfde luchthaven van Brussels International Airport.

Interessant om te weten, maar de naam "Corendon" komt van de twee hardste edelsteen (na diamant) in de wereld.

 

Corendon is vergund als reisbureau bij de dienst Vlaanderen Internationaal onder het nummer A6049 en is aangesloten bij het ABTO en het Garantiefonds Reizen. Ze zijn tevens lid van de Geschillencommissie Reizen.

Adres: Vilvoordelaan 45, 1930 Zaventem

Link: http://www.corendon.be