Ben jij ook op zoek naar mooie promoties voor de lente en paasvakantie van 2023 of reeds voor je vakantie in de zomer 2023, dan zijn deze promoties van Corendon zeker iets voor jou! Bekijk hieronder welke de huidige kortingen zijn:

Website: https://ww.corendon.be/promoties-2023

 

Corendon 2023 met grote vroegboekkortingen!

Nu kan je al je vakantie vastleggen voor de winter van 2023, alsook voor lente en zomer 2023 en dat met een hele hoop garanties en kortingen:

 

Corendon Promoties en Last Minutes

Om nu reeds gebruik te maken van de kortingen van Corendon voor boekingen voor 2023, kan je op deze pagina terecht. (TIP!) De grootste kortingen vind je in de vroegboekperiode, dus niet te lang wachten. Bekijk de vliegvakanties van Corendon voor 2023 hieronder:​

 

TIP: Bekijk ook eens alle vliegvakanties voor 2023 bij Corendon vanuit Maastricht

 

Populairste bestemmingen bij Corendon:

 

Over Corendon Reizen en Corendon.be

Corendon Belgie, met zijn site Corendon.be, is sinds vele jaren een aparte speler in de reismarkt . Het is een touroperator die namelijk zijn groei sterk te danken heeft aan de populariteit van Turkije als vakantiebestemming. Traditioneel was Turkije de markt van Corendon, waar het een enorm groot aanbod hotels kon aanbieden. Intussen in Corendon blijven groeien en worden er ook reisbestemmingen als Griekenland, Spanje, Egypte, Bulgarije, Marokko, Cyprus, Tunesie en anderen aangeboden.

Je kan het reisaanbod van Corendon terugvinden op Vakantiedeals.be bij de volgende thema's: Vliegvakanties, Last minutes. (bekijk de Corendon last minutes hier

Corendon werd in 2000 opgericht in Nederland en is intussen uitgegroeid als een van de belangrijkste spelers in de Benelux. Als touroperator heeft het steeds flink geinvesteerd in het internet en daar plukt het nu de vruchten van.  Corendon vliegt nu - met eigen vliegtuigen - naar 31 luchthavens en vliegt jaarlijks meer dan een half miljoen vakantiegangers naar hun bestemming. Het vakantieaanbod van Corendon blijft ook steeds groeien: intussen worden er al meer dan 1000 accomodaties aangeboden, voornamelijk rond de Middellandse Zee.

Corendon gaat prat op een heel efficiente organisatie en de mogelijkheid om zijn klanten de beste prijs/kwaliteits verhouding aan te bieden van de reisindustrie en een uitstekende service.  In Belgie heeft de touroperator een vestiging in Zaventem en vertrekken de meeste mensen van diezelfde luchthaven van Brussels International Airport.

Interessant om te weten, maar de naam "Corendon" komt van de twee hardste edelsteen (na diamant) in de wereld.

Momenteel loopt er een succesvolle reclamecampagne van Corendon met 2 personen: "Cor" en "Don", erg grappig!

Corendon is vergund als reisbureau bij de dienst Vlaanderen Internationaal onder het nummer A6049 en is aangesloten bij het ABTO en het Garantiefonds Reizen. Ze zijn tevens lid van de Geschillencommissie Reizen.

Adres: Vilvoordelaan 45, 1930 Zaventem

Link: https://www.corendon.be