Neckermann.be

website: www.neckermann.be

 

Neckermann Zomer 2019 - Last Minutes nu met extra korting!

TIP: Neckermann heeft nu reeds tal van last minutes voor de zomer 2019. Ga dus gerust al eens kijken via onderstaande link, de beste kortingen voor zomer 2019 vind je namelijk nu.

>Bekijk hier het aanbod van Neckermann voor 2019

>Bekijk hier de last minutes voor zomer 2019

 

Extra kortingen van Neckermann voor zomer 2019?

Dit zijn de promoties voor vliegvakanties en autovakanties voor 2019 bij Neckermann:

Opgelet: deze acties voor Neckermann 2019 zijn beperkt in de tijd of beperkt in voorraad, dus niet te lang wachten is soms aangewezen.

TIP: Bekijk ook eens de hotels van Sentido en Smartline - vaak de beste keuze en met hoge reviewscores!

 

Neckermann Stunt van de Dag

TIPhttps://www.neckermann.be/promoties/stunt-van-de-dag.aspx

Een van de populairste onderdelen van Neckermann is de Stunt van de Dag: elke dag enkele pakketvakanties aan korting van minstens -30%, boekbaar vanaf 8 uur 's ochtends en tot de voorraad strekt.

Dit zijn de voorwaarden:

 

Over Neckermann Reizen en Neckermann.be

Neckermann Reizen werd opgericht door Wim Desmet in 1979 vanuit Hasselt. Na meer dan 30 jaar is Neckermann Reizen intussen uitgegroeid tot een van de grootste touroperatoren van Belgie, met een eigen netwerk van Neckermann reisbureau's met kantoren in 89 steden doorheen Belgie zoals in Gent, Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven, Aalst, Kortrijk, Oostende etc. Naast de kantoren kunnen de klanten van Neckermann ook steeds boeken op Neckermann.be, de uitstekende website die reeds jaren online is en een grote waaier van informatie omvat. Het aanbod op Neckermann.be bevat onder andere vliegvakanties, autovakanties, citytrips, de Neckermann Last Minutes, de Stunt van de Dag, dichtbijvakanties, skivakanties, Disneyland Parijs etc

Het vakantie-aanbod van Neckermann kan je op Vakantiedeals.be terugvinden. Klik op een van de volgende links voor de Neckermann Last Minutes, Vliegvakanties, Autovakanties of Skivakanties.

Sinds vele jaren is Neckermann Reizen een onderdeel van Thomas Cook Belgie, op zich onderdeel van de internationale Thomas Cook Group. Neckermann is hierdoor een betrouwbare partner in vakanties en reizen en geniet van een uitstekende reputatie op het vlak van klantenservice, grootte van het reisaanbod en lage prijzen. De belangrijkste bestemmingen voor Neckermann zijn Turkije, Griekenland, Tenerife, Spanje, Egypte, Frankrijk, Italie. Bekijk het hele aanbod aan reizen voor 2019 van Neckermann.be hier.

Neckermann Reizen heeft een licentie als reisbureau (nr 1067) uitgegeven door de Dienst Internationaal Vlaanderen, is aangesloten bij het ABTO en is lid van het Garantiefonds voor de verplichte verzekering financieel onvermogen. Bovendien heeft ze ook een verzekering voor financiele aansprakelijkheid bij AXA.

Voor de herfst en winter heeft Neckermann reizen tal van acties, promoties en last minutes in petto. Voor elk budget is er wel een Neckermann last minute te vinden.

Info

Adres: Tramstraat 67B, 9052 Gent

Link: http://www.neckermann.be