Neckermann.be Ben je op zoek naar het beste aanbod voor 2024? Dit zijn de beste alternatieven voor Neckermann Belgie (Neckermann.be): 

 

Recente gebeurtenissen

 • Update 2022: Thomas Cook is herstart en actief in het VK, Nederland en Belgie. Je kan zoeken op de site van Thomas Cook Belgie.
 • Update 2021: Neckermann is overgenomen door CIM Capital NV Groep en herstart met 40 Neckermann winkels en 110 personeelsleden.
 • Update eind december 2019: De Spaanse groep Wamos heeft een honderdtal reisbureau's van Neckermann gekocht uit het faillissement van Thomas Cook Belgium en is opnieuw van start gegaan. Je kan er nu reizen kopen van oa SunwebCorendon, cruises etc...
 • Update oktober 2019: Momenteel zijn Neckermann en Thomas Cook Belgie failliet, maar als je je favoriete hotel wil hebben voor 2022, dan is het aangeraden om zeker niet te lang te wachten. Vergelijk hier de aanbieders voor vliegvakanties.
 • Breaking news in 2019: Thomas Cook plc (Thomas Cook in het Verenigd Koninkrijk) is failliet. Hierdoor kwamen ook Neckermann en Thomas Cook in Belgie in de problemen en hebben ze een WCO (Wet op de continuïteit van de onderneming) aangevraagd. Intussen is Thomas Cook ook failliet. Als je al een reis had geboekt of je wou dat doen voor je volgende vakantie, wat zijn dan je opties?

 

Neckermann Stunt van de Dag?

TIP: neckermann.be/promoties/stunt-van-de-dag

Een van de populairste onderdelen van Neckermann is de Stunt van de Dag: elke dag enkele pakketvakanties aan korting van minstens -30%, boekbaar vanaf 8 uur 's ochtends en tot de voorraad strekt - deze actie bestaat helaas niet meer bij Neckermann.

Dit waren de voorwaarden:

 • prijzen kunnen schommelen ifv beschikbaarheid
 • kan op elk moment worden geannuleerd
 • op = op
 • niet cumuleerbaar met andere acties of promoties
 • luchthaventaksverhoging en weekendsupplement niet inbegrepen
 • prijs is per persoon in een tweepersoonskamer, tenzij andere vermeld
 • bekijk hier alle stunts van de dag van vandaag en de volgende dagen 

 

Over Neckermann Reizen en Neckermann.be

Neckermann Reizen werd opgericht door Wim Desmet in 1979 vanuit Hasselt. Na meer dan 30 jaar is Neckermann Reizen intussen uitgegroeid tot een van de grootste touroperatoren van Belgie, met een eigen netwerk van Neckermann reisbureau's met kantoren in 89 steden doorheen Belgie zoals in Gent, Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven, Aalst, Kortrijk, Oostende etc. Naast de kantoren kunnen de klanten van Neckermann ook steeds boeken op Neckermann.be, de uitstekende website die reeds jaren online is en een grote waaier van informatie omvat. Het aanbod op Neckermann.be bevat onder andere vliegvakanties, autovakanties, citytrips, de Neckermann Last Minutes, de Stunt van de Dag, dichtbijvakanties, skivakanties, Disneyland Parijs etc

Het vakantie-aanbod van Neckermann kan je op Vakantiedeals.be terugvinden. Klik op een van de volgende links voor de Neckermann Last Minutes, Vliegvakanties, Autovakanties of Skivakanties.

Sinds vele jaren is Neckermann Reizen een onderdeel van Thomas Cook Belgie, op zich onderdeel van de internationale Thomas Cook Group. Neckermann is hierdoor een betrouwbare partner in vakanties en reizen en geniet van een uitstekende reputatie op het vlak van klantenservice, grootte van het reisaanbod en lage prijzen. De belangrijkste bestemmingen voor Neckermann zijn Turkije, Griekenland, Tenerife, Spanje, Egypte, Frankrijk, Italie. Bekijk het hele aanbod aan reizen voor 2020 van Neckermann.be hier.

De grootste concurrenten zijn TUI.be, Sunweb, Corendon voor vliegvakanties en Airbnb, Booking.com, Vakantieveilingen, Center Parcs, Disneyland Parijs en Landal voor dichtbijvakanties.

Neckermann Reizen heeft een licentie als reisbureau (nr 1067) uitgegeven door de Dienst Internationaal Vlaanderen, is aangesloten bij het ABTO en is lid van het Garantiefonds voor de verplichte verzekering financieel onvermogen. Bovendien heeft ze ook een verzekering voor financiele aansprakelijkheid bij AXA.

Voor de herfst en winter heeft Neckermann reizen tal van acties, promoties en last minutes in petto. Voor elk budget is er wel een Neckermann last minute te vinden.

Info

Adres: Brusselsesteenweg 257, 1410 Waterloo (Neckermann Belgium NV)

Link: neckermann.be