Ben je op zoek naar promoties voor Vakantiehuizen dan zit je bij Natuurhuisje goed! Hieronder geven we je de deals en promoties die we vonden op Natuurhuisje.be

Natuurhuisje.beWil je een vakantiewoning huren in de natuur, dan is dit echt de plek voor jou!

Link: https://www.natuurhuisje.be

 

Promoties en aanbiedingen

Wie een vakantiewoning wil huren, moet vooral vroeg beginnen zoeken omdat de beste huizen snel weg zijn. Zeker tijdens de schoolvakanties. Toch zijn er ook dan kortingen te verkrijgen:

vakantiewoningen in een bos

Over Natuurhuisje en Natuurhuisje.be

Deze aanbieder van vakantiewoningen en huizen, biedt deze allemaal te huur aan. De focus ligt voornamelijk op vakantiewoningen in en rond de natuur. Zo kan je er tal van soorten woningen in terugvinden, gaande van cabins, chalets, boomhutten tot villa's, yurten en glampings. Voor elk wat wils.

De landen waar je een woning of chalets kan huren zijn oa Nederland (oa Zeeland, Veluwe, Friesland), Belgie (Ardennen zijn zeer populair, Belgische kust, Limburg), Duitsland (oa Moezel, Eifel), Frankrijk (oa Bourgogne, Dordogne, Ardeche, Provence), Italie, Spanje, Portugal en Oostenrijk (oa veel skigebieden).

Ook qua locatie heb je best veel keuze: 

  • in en rond natuurgebieden
  • aan de zee
  • in een boerderij
  • in een bos
  • aan het water (meer, rivier etc)

vakantiehuis aan een meer

Natuurhuisje gaat er prat op dat het een strenge controle doet op de kwaliteit van de woningen en dat de verbinding met de natuur altijd op nummer een staat. 

Luuk van Oerle en Tim van Oerle hebben het bedrijf opgericht en hebben ingezien dat veel mensen, zeker in deze tijden, op zoek zijn naar vakantie om te ontspannen en dat de omgeving (de natuur dus) daarbij heel belangrijk is. 

Website: https://www.natuurhuisje.be