Ligging: Select Marina Park nabij Fuengirola
Select Marina Park ligt op ongeveer 300 meter van het openbare zandstrand en op circa 1,5 kilometer van het centrum van Fuengirola met tal van winkels, restaurants en terrasjes. Een bushalte tref je op ongeveer 200 meter. Het dierenpark Bioparc (circa 5 kilometer) en het Aquapark (circa 3 kilometer) zijn gemakkelijk te bereiken.
Faciliteiten: Select Marina Park
Select Marina Park telt 120 appartementen verdeeld over diverse gebouwen met 1 verdieping. Marina Park Select is een ruim opgezet hotel is in een glooiende omgeving, er gaat een treintje dat gasten naar diverse plekken op het complex brengt. Je treft er een 24-uurs receptie en een lobby. Er zijn geen liften aanwezig.
In de tuin vind je 3 zwembaden en 3 kinderbaden, omringd door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg). Op culinair gebied kom je hier niets te kort. Er is een buffetrestaurant en er zijn 2 à-la-carterestaurants. Bij de 2 bars kun je terecht voor een drankje.
Tevens biedt Select Marina Park je een doktersservice, een winkeltje en een kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi en je kunt gratis gebruikmaken van de openbare parkeergelegenheden. Kinderen zullen zich hier zeker ook vermaken. Voor hen is er elke dag een miniclub (4-12 jaar), een speeltuintje en een gameroom.
Let op: je dient ter plaatse een borg van € 100,- per studio/appartement te voldoen per creditcard of contant.
Belangrijk: Vanwege de niveauverschillen is deze accommodatie niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Studio/appartement:
De studio (2 personen) is ruim en verzorgd en beschikt over een televisie, telefoon, huurkluisje, gratis wifi en een kitchenette met koelkast, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn. Tevens een balkon of terras met zitje.
De 2-kamerappartementen (2-4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de studio, echter met een aparte slaapkamer. Tevens zijn er 3-kamerappartementen (2 pers., 4 pers., of 6 pers.), deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen, echter met een extra slaapkamer.
Babybedje zijn op aanvraag en tegen betaling.
Sport & Ontspanning:
Je kunt tijdens je verblijf gebruikmaken van tennis, biljart, boccia, darts, een fitnessruimte, tafeltennis en het Spa Center met sauna, jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen (sommige activiteiten zijn tegen betaling). Het animatieteam verzorgt een gevarieerd animatieprogramma.
Verzorging Winter 2017-2018 en Zomer 2018: Select Marina Park
Je verblijft in Select Marina Park op basis van Logies. Tegen een toeslag kun je Ontbijt, Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) boeken.