Ligging:
President Splendid Hotel is gelegen op een heuvel, ligt in het centrum van Taormina en op ongeveer 2,5 kilometer van het strand. Op circa 150 meter vindt u tal van winkels, restaurants en bars. Een bushalte treft u op circa 500 meter.
Faciliteiten:
President Splendid Hotel telt 54 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. Er is een lobby met zitjes, een 24-uurs receptie en 2 liften.
Het ontbijt wordt geserveerd bij de pool bar waar u tevens terecht kunt voor een snack of een drankjes. Op het terras bij de pool bar kunt genieten van het prachtige uitzicht.
In het kleine zwembad kunt u wat verkoeling zoeken en op het zonneterras heerlijk genieten van de zon op een ligbedje. Het hotel biedt tegen betaling een handdoekenservice.
Tevens biedt President Splendid Hotel u gratis privé parkeergelegenheid en in de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.
Let op: dit hotel is vanwege de ligging niet geschikt voor mindervaliden.
Uw hotelkamer:
Uw standaardkamer (1-3 personen) is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), televisie, telefoon, gratis wifi en huurkluisje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.
Tegen een toeslag kunt u kiezen voor een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.
Tevens kunt u kiezen voor een standaardkamer met zeezicht en een balkon met zitje (1-3 personen).
Extra goedkoop verblijven in President Splendid Hotel? Boek dan snel een voordeelkamer (2 personen). De voordeelkamer kan qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.
Sport & Ontspanning:
Op aanvraag en tegen betaling kunt u gebruikmaken van de sauna, massages en schoonheidsbehandelingen.
Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in President Splendid Hotel op basis van Logies & Ontbijt.
Bijzonderheden:
In Italië is het gebruikelijk dat er bij aankomst in uw accommodatie een lokale toeristenbelasting betaald dient te worden. Dit geldt ook voor uw verblijf op Sicilië. De hoogte van deze toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie.