Ligging: Terralta Aparthotel in Benidorm
Het strand ligt op ongeveer 1 km afstand van Terralta Aparthotel. Diverse shops, restaurants en bars liggen ook op circa 1 km. afstand van het aparthotel. Het centrum van Benidorm ligt op ca. 1,5 km.
Faciliteiten: Terralta Aparthotel
De 160 appartementen van Terralta Aparthotel zijn te vinden in 4 gebouwen van 3 verdiepingen. In de lobby vind je de 24-uurs receptie en in elk gebouw vind je twee liften.
Voor maaltijden ga je naar het buffetrestaurant en een drankje haal je aan de bar. Neem plaats op een ligbedje op het zonneterras rondom de zwembaden en het kinderbad. Tevens staan op het zonneterras ook parasols. Tegen betaling biedt het hotel een matrasje op de ligbedjes en een badhanddoekenservice.
Kinderen vermaken zich bij het speeltuintje, de gamesroom en met de mini-club. Verder beschikt Terralta Aparthotel over een winkeltje, dokterservice (op aanvraag), wasservice, privé parkeergelegenheid en minimarkt (alle tegen betaling).
Appartement:
Je verblijft in een net 2-kamerappartement (1-4 personen), bestaande uit een aparte slaapkamer en een woon-/slaapkamer met kitchenette. In de kitchenette tref je een magnetron, 4 kookpitjes, broodrooster en een koelkast. Verder beschikt het appartement over airconditioning, televisie (tegen betaling), telefoon, huurkluisje en balkon of terras met zitje. Tevens maak je tegen betaling gebruik van wifi in het appartement. De badkamer is ingericht met een douche of bad, toilet en föhn.
Sport & Ontspanning:
Je kunt in Terralta Aparthotel een potje biljarten, boccia spelen, darten, tafeltennissen en gebruik maken van de fitness (sommige tegen betaling). Voor ontspanning ga je naar het verwarmde binnenbad (open in de winterperiode) of breng je tegen betaling een bezoekje aan de sauna.
Verzorging Zomer 2018: Terralta Aparthotel
Je verblijft in Terralta Aparthotel op basis van Logies. Tegen een toeslag boek je Logies & Ontbijt of Halfpension (ontbijt en diner).