Mareva Appartementen

Mareva Appartementen

Mareva Appartementen is beschikbaar bij volgende touroperator(en)

Ligging: Mareva Appartementen in Chersonissos
Mareva Appartementen ligt op ca. 650 meter van het strand en is gelegen op ca. 400 meter van het centrum van Chersonissos. Het kleine, gezellige dorpje Koutouloufari bevindt zich tevens op ca. 400 meter afstand. Diverse winkels, restaurants en bars zijn te vinden in de directe omgeving van Mareva Appartementen. Een bushalte tref je op 400 meter afstand. Vanwege de ligging op een heuvel is het complex niet rolstoelvriendelijk.
Faciliteiten: Mareva Appartementen
Mareva Appartementen is een fijn 3-sterren appartementencomplex met 30 studio's en appartementen, gerund door vader en zoon. Het vriendelijke personeel bij de receptie staat 24 uur per dag voor je klaar.
Rondom het zwembad ligt het zonneterras met ligbedjes en parasols. Je kunt bij de gezellige pool-/snackbar drankjes en snacks bestellen. Wellicht dat de barman Yiannis een heerlijke cocktail of milkshake voor je maakt.
Tegen betaling kun je gebruikmaken van wifi, dokterspost en de wasservice. Daarnaast kan je kosteloos een auto parkeren op privéterrein.
Studio/appartement:
De studio's (1-3 personen) van Mareva Appartementen bestaan uit een woon-/slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een sofabed, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, een huurkluisje en een balkon of terras met zitje. Airconditioning is tegen betaling. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.
De 2-kamerappartementen (1-4 personen) zijn gelijkwaardig en beschikken over een aparte 2-persoonsslaapkamer (en 2 sofabedden).
Sport &Ontspanning:
In Mareva Appartementen kun je tegen betaling gebruikmaken van het biljart.
Verzorging zomer 2018: Mareva Appartementen
In Mareva Appartementen verblijf je op basis van Logies. Er zijn geen maaltijden inbegrepen. Tegen een toeslag kun je Ontbijt bijboeken.

Speciale vakantiedeals voor Mareva Appartementen

 
Partner
Prijs
Nachten
Vertrekdatum
 
  • Partner:
    Corendon
    Prijs:
    vanaf €423 / pp
    Nachten:
    7 n.
    Vertrekdatum:
    di. 28 mei
  • Partner:
    Corendon
    Prijs:
    vanaf €430 / pp
    Nachten:
    7 n.
    Vertrekdatum:
    vr. 17 mei