Ligging:
Omiros Hotel is gelegen in het centrum van Gouvia, op ca. 100 m. van het kiezelstrand. De haven Gouvia en de Venetiaanse Naval Base zijn gelegen op ca. 600 m. Corfu Stad bevindt zich op ca. 8 km. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants, taverna's, winkels en bars. Bushalte op ca. 120 m.
Faciliteiten:
Het 3-sterren hotel beschikt over 62 kamers, verdeeld over 2 gebouwen van 2 verdiepingen. Er is een 24-uurs receptie met lobby en kluisverhuur. Voor uw maaltijden en drankjes kunt u terecht in het restaurant, de pool- en snackbar. Bovendien kunt u heerlijk ontspannen op de gratis ligstoelen bij het mooie zwembad. Verder beschikt het Omiros Hotel over wifi in de openbare ruimtes (gratis).
Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van airconditioning (individueel regelbaar, tegen betaling), satelliet televisie, koelkastje (tegen betaling, niet gevuld), koffie- en theefaciliteiten en een balkon. Alle kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, toilet, fohn en diverse verzorgingsproducten.
Sport & Ontspanning:
In het Omiros Hotel kunt u heerlijk ontspannen bij de lounge, aan het zwembad of op het mooie strand.
Verzorging Zomer 2017:
U verblijft in het Omiros Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag kunt u Halfpension bijboeken.
LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.