Ligging: Hotel Flamengo in Ohrid
Flamengo Hotel (voorheen Doncho) ligt op ongeveer 700 meter van het gezellige centrum van Ohrid-Stad met allerlei goede restaurants en leuke bars. Het bekende stadsstrand Kaneo Beach ligt op zo'n 1,5 kilometer. De dichtstbijzijnde winkels vind je al op zo'n 100 meter. Een bezoek aan het St. Naum (op ca. 30 kilomter) en Stuga (op ca. 14 kilometer) mag je zeker niet overslaan.
Faciliteiten: Hotel Flamengo
Dit uitstekende 4-sterrenhotel bestaat uit een gebouw met 49 kamers, maximaal 3 verdiepingen, een lift, receptie en bagageruimte.
Maak in het restaurant kennis met de smaakvolle Macedonische keuken. Toe aan een drankje? Plof dan neer in de lobbybar. Lekker afkoelen doe je in het fijne zwembad (open van begin mei tot en met eind oktober, afhankelijk van weercondities). Hier staan ligbedjes en parasols voor je klaar en kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Verder biedt Flamengo Hotel tegen betaling een was- en droogservice en gratis parkeergelegenheid. Het gebruik van wifi is gratis in alle openbare ruimtes.
Uw hotelkamer:
De standaardkamers (1-3 personen) van Flamengo Hotel zijn voorzien van gratis airconditioning, telefoon, minibar (tegen betaling), en kabeltelevisie. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. Het gebruik van wifi op de kamer is gratis.
Verzorging Zomer 2018: Hotel Flamengo
Je verblijft in Flamengo Hotel op basis van Logies & Ontbijt (in buffetvorm). Tegen een toeslag verblijf je op basis van Halfpension (ontbijt in buffetvorm en diner in buffetvorm of menu).
Handig om te weten:
De reisleiding en gidsen in Macedonië zijn Engelstalig.