Ligging: Corali Hotel in Tigaki
Het Corali Hotel is rustig gelegen en ligt op circa 400 meter van het publieke strand van Tigaki. Het centrum met diverse winkels, restaurants en bars bevindt zich op circa 1,5 kilometer afstand. Kos-Stad op circa 8 kilometer. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op circa 400 meter.
Faciliteiten: Corali Hotel
Het 4-sterren Corali Hotel telt 180 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en 13 bungalows met maximaal 2 verdiepingen. In het hoofdgebouw vind je in de lobby de 24-uurs receptie, een lounge en een lift.
Voor maaltijden kun je terecht in het Corali restaurant waar uitgebreide gerechten in buffetvorm worden geserveerd. Ook kan je terecht in het a-la-carte restaurant. Drankjes en snacks kun je verkrijgen in de Corali poolbar en Village snackbar/taverna. Voor een lekkere cocktail is de Starlight Cocktail bar in het hoofdgebouw dé juiste plek! In de goed onderhouden tuin vind je 2 (zoetwater)zwembaden en twee aparte kinderbaden. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar ter beschikking. De handdoekenservice is tegen een borg te gebruiken.
De kinderen vermaken zich optimaal in de miniclub (3-13 jaar), minidisco en speeltuin. Verder beschikt het Corali Hotel over een minimarkt, winkeltje, wasservice, een eigen parkeetplaats en een doktersservice op aanvraag (alle tegen betaling). Wifi in de lobby is gratis te gebruiken.
Hotelkamer:
De standaardkamer (2-3 personen) in het Corali Hotel beschikt over airconditioning (gratis en individueel regelbaar), een koelkast (gratis), een kluisje (tegen betaling), satelliet televisie, een telefoon en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche in bad, toilet en föhn. Tegen betaling kun je in de kamers gebruikmaken van wifi.
De familiekamer (min. 2 pers., max. 4 volw. + 1 kind) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit een woon-/slaapkamer met sofa bed, een keukentje met 2 gaspitten en een aparte slaapkamer.
Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.
Sport & Ontspanning:
In het Corali Hotel kun je gratis gebruik maken van tennis (hard court), minigolf, minivoetbal, tafeltennis en de fitnessruimte. Tegen betaling maak je gebruik van tafelvoetbal en darts. Ook biedt het hotel fietsverhuur aan. Om de twee weken worden er bovendien Griekse avonden georganiseerd met livémuziek en volksdansen (alleen in hoogseizoen). Elke week wordt er een discoavond georganiseerd (alleen in hoogseizoen).
Verzorging Zomer 2018: Corali Hotel
Je verblijft in het Corali Hotel op basis van Halfpension (ontbijt & diner).
Tegen een toeslag kun je All Inclusive bijboeken volgens de volgende formule van het hotel: ontbijt (07.00-09.30), lunch (12.00-14.00) en diner (19.00-21.00) zijn in buffetvorm. Koffie, thee en koekjes en ijs (16.00-17.00) en alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 10.00-23.00. Tegen betaling: geïmporteerde drankjes en alle consumpties na 23.00 uur.