Edificio Albufeira

Edificio Albufeira

Edificio Albufeira is beschikbaar bij volgende touroperator(en)

Ligging: Edificio Albufeira in Albufeira
De Edificio Albufeira Appartementen liggen in het hart van het historische Albufeira, met diverse winkels, restaurants, bars en terrasjes om de hoek. Het populaire Fishermen's Beach bevindt zich op ca. 30 meter, bijna voor de deur. Wat een toplocatie! Ook het uitgaansgebied van de Strip tref je op ongeveer 10 minuutjes met de taxi. En de luchthaven van Faro? Die ligt op ca. 37 kilometer afstand.
Faciliteiten: Edificio Albufeira
Het Edificio Albufeira is een 3-sterren appartementencomplex en beschikt over 25 appartementen en studio's, verdeeld over 1 gebouw met max. 5 verdiepingen. In de lobby vind je de receptie (geopend van 09.00-24.00 uur in het zomerseizoen) en 3 liften.
Tegen betaling biedt het Edificio Albufeira een internethoek en parkeermogelijkheden. Wifi in de lobby is gratis beschikbaar (van 10.00-24.00 uur).
Let op: je dient ter plaatse een borg van € 300,- per appartement te betalen.
Studio/appartement:
Je studio (1-2 personen) in de Edificio Albufeira is ruim ingericht en beschikt in de woon-/slaapkamer over een ingerichte kitchenette met 2 kookplaten, koelkastje, broodrooster, oven en koffie-/theefaciliteiten. Een kluisje (tegen betaling), satelliet televisie, een babybedje (op aanvraag en tegen betaling) en een ruim balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche en toilet.
Je 2-kamerappartement (1-4 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio, echter met een aparte slaapkamer.
Sport & Ontspanning:
Vanwege de perfecte ligging van het Edificio Albufeira heb je het voor het uitzoeken! Kies voor een heerlijk dagje strand, pak een terrasje in het historische centrum of trek er op uit met een huurauto.
Verzorging Zomer 2018: Edificio Albufeira
Je verblijft in de Edificio Albufeira op basis van Logies. Op ca. 50 meter vind je een supermarkt.
Belangrijke informatie:
De transferbus kan niet bij je accommodatie stoppen, omdat deze gelegen is in een voetgangers gebied. Vanaf de transferbus loop je met je bagage naar de accommodatie.

Speciale vakantiedeals voor Edificio Albufeira

 
Partner
Prijs
Nachten
Vertrekdatum
 
  • Partner:
    Corendon
    Prijs:
    vanaf €414 / pp
    Nachten:
    7 n.
    Vertrekdatum:
    do. 9 mei
  • Partner:
    Corendon
    Prijs:
    vanaf €624 / pp
    Nachten:
    7 n.
    Vertrekdatum:
    za. 20 apr