Website: http://www.sunweb.be

Sunweb Zomer 2017 

Bij Sunweb hebben ze momenteel deze actie lopen:

All Inclusive vakanties voor juli en augustus voor slechts 499€ - bekijk ze hier

Deze promotie is geldig tot einde voorraad en heeft zonvakanties naar Egypte, Kreta, Kos, Spanje, Bulgarije, Turkije, Montenegro etc - snel boeken is de boodschap!

 

Afgelopen acties:

Voor de zomervakantie van 2017 heeft Sunweb tal van vroegboekvoordelen uit de kast gehaald, we maken een lijstje:

  • Vroegboekkortingen tot -45%
  • Kinderen aan 99€
  • Tal van vakanties tijdelijk aan 399€
  • Gratis upgrade van je annulatieverzekering van Silver naar Gold
  • Voorwaarde: boek voor 1 januari 2017!
  • Bekijk het aanbod en de promoties hier

Laat je niet verrassen en profiteer nu van deze vroegboekvoordelen voor 2017 van Sunweb!

 

Over Sunweb en Sunweb.be

Sunweb maakt deel uit van de internationale Sundio Group, die actief is in Nederland (de thuismarkt), Belgie, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Sundio Group heeft een waaier van merken, waarvan Sunweb in Belgie de bekendste is. Andere merken van de reisgroep zijn onder andere Skikot, Sudtours, Skihorizon, Jiba en GOGOtours.

De Sundio Group is in zijn huidige vorm ontstaan in 2007, maar Sunweb is in Nederland sinds vele jaren een van de meest succesvolle touroperatoren. In Belgie is Sunweb een van de touroperatoren, met kantoren in Antwerpen, die steeds meer bekendheid verwerft dankzij de grappige radioreclames die het maakt. 

Je kan Sunweb terugvinden op Vakantiedeals onder deze segmenten: Last Minutes van Sunweb, Vliegvakanties en Skivakanties

Sunweb Belgie, met de site Sunweb.be, heeft een groot aanbod reizen, met als belangrijkste vakantiebestemmingen Spanje, Griekenland en Turkije. Naast deze populaire toeristische trekpleisters, heeft Sunweb ook reizen naar Tunesie, Malta, Marokko, Kaap Verdie, Egypte, Dubai, Bulgarije, Brazilie (voor het WK voetbal), Gambia en Portugal. De meeste vliegvakanties die Sunweb in Belgie aanbiedt vertrekken vanop de luchthaven van Zaventem, maar als je wil, kan je vaak ook vertrekken vanuit Eindhoven, Shiphol (Amsterdam) of Rotterdam.  Bekijk zeker het aanbod van Sunweb voor 2017!

Adres: Brusselstraat 59/3, 2018 Antwerpen

Telefoon: 070 350142 (max. €0,30/min)

Ondernemingsnummer is 0861423049

Link: http://www.sunweb.be