Website: http://www.sunjets.be

Over Sunjets en Sunjets.be

Sunjets werd in 1986 opgericht binnen de TUI Belgie groep. Hierbij was steeds de bedoeling dat een Sunjets vakantie niet meer via een reisbureau kon geboekt worden, maar enkel bij Sunjets Reizen zelf. Hierdoor kon Sunjets scherpere prijzen hanteren dan touroperatoren die via een reisbureau geboekt konden worden. Sinds 1999 is Sunjets beschikbaar via het internet, met de website Sunjets.be. Intussen bestaat Sunjets Reizen meer dan 25 jaar en is Sunjets een van de belangrijkste touroperator van Belgie geworden.

Sunjets.be biedt reizen en vakanties aan in Belgie in de volgende categorien: Sunjets Last Minutes, Vliegvakanties, Autovakanties, Skivakanties, Disneyland Parijs, Citytrips en Dichtbijvakanties. Sunjets doet de meest courante vakantiebestemmingen aan, waaronder reizen naar Tenerife, Spanje, Turkije, Griekenland, maar ook meer exotische bestemmingen zoals Thailand, Kenia, Mexico etc... Bekijk het volledige aanbod reizen van Sunjets hier.

Sunjets Reizen heeft een licentie als reisbureau (nr 1201) uitgegeven door de het department Internationaal Vlaanderen, is lid van het ABTO en heeft een uitstekende reputatie op het vlak van betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Sunjets en Sunjets.be zijn merknamen van TUI Belgie, waaronder ook Jetair zit.

Voor de zomer 2016 heeft Sunjets een groot aanbod vliegvakanties en autovakanties in aanbieding, naar vakantiebestemmingen zoals Turkije, Spanje, Griekenland en Tunesie. 

Bekijk al onze last minutes van Sunjets

Bekijk hier het overzicht van alle deals van Sunjets voor de zomervakantie van 2016

Info

Adres en Sunjets kantoren: Antwerpselaan 12, 1000 Brussel

Link: http://www.sunjets.be