Neckermann.be

Website: http://www.neckermann.be

Neckermann Zomer 2017:

 1. Autovakanties: -40% korting tem 14 mei 2017 en -30% korting tem 28 mei 2017 - bekijk ze hier
 2. Last minutes: promoties voor deze zomer, vanaf 299€ pp

Naast deze huidige promoties, biedt Neckermann ook aan:

 • Wat als er iets fout gaat? Vluchten geannuleerd, bagage verloren, aswolken etc. Vermits Neckermann een van de grootste touroperatoren is (deel van Thomas Cook), ben je altijd OK. Ze lossen het voor je op! Da's echt wel OK.
 • Stunt van de dag bij Neckermann: deals aan minstens 30% korting, elke dag iets anders. 
 • Steeds veel last minutes beschikbaar, ook voor de populaire bestemmingen. Voor je iets boek, zeker ook dus de last minutes van Neckermann checken!
 • Als een van de grootste, ook de grootste qua aanbod, zowel wat betreft vliegvakanties, autovakanties, citytrips, verre reizen en dat voor elk budget!
 • Prijsgarantie! Als je nadien dezelfde reis ergens anders goedkoper terugvindt, krijg je het verschil terug plus een bonus van 50€.
 • Sunprime, Sentido, Sunconnect, Casa Cook en Smartline zijn enkel bij Neckermann boekbaar en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

 

Afgelopen acties:

 1. Zeer interessante vroegboekkortingen bij Neckermann voor zomer 2017:
  • tot -500€ korting per boeking
  • 150€ extra korting voor families
  • 50€ extra korting met de kortingscode "SUMMER50"
  • laagsteprijsgarantie
  • first minute garantie
  • volgende deadline: 8 januari 2017
  • bekijk de voorwaarden hier
 

Op Neckermann.be kan je nu al je vakantie boeken voor de zomer van 2017: klik hier om een overzicht te krijgen van alle vroegboekkortingen

Over Neckermann Reizen en Neckermann.be

Neckermann Reizen werd opgericht door Wim Desmet in 1979 vanuit Hasselt. Na meer dan 30 jaar is Neckermann Reizen intussen uitgegroeid tot een van de grootste touroperatoren van Belgie, met een eigen netwerk van Neckermann reisbureau's met kantoren in 89 steden doorheen Belgie zoals in Gent, Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven, Aalst, Kortrijk, Oostende etc. Naast de kantoren kunnen de klanten van Neckermann ook steeds boeken op Neckermann.be, de uitstekende website die reeds jaren online is en een grote waaier van informatie omvat. Het aanbod op Neckermann.be bevat onder andere vliegvakanties, autovakanties, citytrips, de Neckermann Last Minutes, de Stunt van de Dag, dichtbijvakanties, skivakanties, Disneyland Parijs etc

Het vakantie-aanbod van Neckermann kan je op Vakantiedeals.be terugvinden. Klik op een van de volgende links voor de Neckermann Last Minutes, Vliegvakanties, Autovakanties of Skivakanties.

Sinds vele jaren is Neckermann Reizen een onderdeel van Thomas Cook Belgie, op zich onderdeel van de internationale Thomas Cook Group. Neckermann is hierdoor een betrouwbare partner in vakanties en reizen en geniet van een uitstekende reputatie op het vlak van klantenservice, grootte van het reisaanbod en lage prijzen. De belangrijkste bestemmingen voor Neckermann zijn Turkije, Griekenland, Tenerife, Spanje, Egypte, Frankrijk, Italie. Bekijk het hele aanbod aan reizen voor 2017 van Neckermann.be hier.

Neckermann Reizen heeft een licentie als reisbureau (nr 1067) uitgegeven door de Dienst Internationaal Vlaanderen, is aangesloten bij het ABTO en is lid van het Garantiefonds voor de verplichte verzekering financieel onvermogen. Bovendien heeft ze ook een verzekering voor financiele aansprakelijkheid bij AXA.

Voor de herfst en winter heeft Neckermann reizen tal van acties, promoties en last minutes in petto. Voor elk budget is er wel een Neckermann last minute te vinden.

Info

Adres: Tramstraat 67B, 9052 Gent

Link: http://www.neckermann.be