Website: www.travelbird.be

Dit zijn de populairste vakanties bij Travelbird:

Citytrips:

Dichtbij vakanties en weekendjes weg:

Maar ook verdere bestemmingen en zonvakanties zijn in de aanbieding op Travelbird:

Over Travelbird en Travelbird.be

Travelbird Belgie is een online reisbureau dat zich specialiseert in het aanbieden van allerlei korte vakanties, weekendtrips en reisjes naar dichtbij bestemmingen. Zo kan je er regelmatig aanbiedingen vinden voor citytrips, gaande van Amsterdam, Brugge, Londen, Praag tot Maastricht en Berlijn. Hierbij gaat het vaak om vakantiedeals die maar een beperkte tijd geldig zijn. Ook tripjes naar Duitsland (Sauerland, Zwarte Woud, Eifel), Frankrijk (Mont St Michel, Elzas, Parijs, Bretagne, Normandie)  of Nederland staan regelmatig op het programma.

Je kan het aanbod van Travelbird vergelijken met andere aanbieders op de Promoties pagina.

Hiernaast brengt Travelbird ook vaak deals voor thema hotels, gaande van romantische hotels, welness hotels, of bijvoorbeeld design hotels. Via de website van Travelbird, Travelbird.be, kan je deze week-en dagaanbiedingen steeds terugvinden.Ook voor vakanties in Belgie, kan je er leuke daguitstappen of weekenduitstappen terugvinden: deals voor hotels aan de Belgische Kust, de Ardennen of de vele Vlaamse Kunststeden (Gent, Brugge, Antwerpen, Brussel) worden met de regelmaat van de klok geserveerd.

Travelbird is van ontstaan in Nederland, maar is ook in Belgie aan een sterke groei begonnen, voor een stuk te danken aan het programma Telefacts van VTM, waarin online reisbureau's nader werden bekeken en onderzocht werd waar ze hun succes aan te danken hadden. Travelbird is een vergund reisbureau, nr 7251 toegekend door het department Vlaanderen Internationaal en is verzekerd tegen financieel onvermogen.

Intussen heeft Travelbird van Global Founders Capital een kapitaalsinjectie gekregen, waardoor we een belang hebben verworven van 16%. Bij het reisbedrijf werken intussen al meer dan 650 mensen.

Adres: De Keyserlei 5, bus 58, 2018 Antwerpen

Link: www.travelbird.be