De Costa Brava of 'wilde' kust met veel onregelmatige rotsen en baaien is een 200 km lange en prachtige kuststreek die zich uitstrekt van Portbou aan de Franse grens tot Blanes. Maar ook het hinterland heeft heel wat te bieden en vormt met zijn afwisselende en soms uitdagende parcours een waar fietsparadijs. De regio is trouwens het vaste trainingsoord van mening profrenner en verschillende profteams leggen hier de basis voor hun seizoen tijdens hun stage. Vanuit het vertrekpunt in hotel L'Azure ****sup (Lloret de Mar) ontvouwt zich een waaier aan fietsmogelijkheden, voor elk wat wils. Verder is het wielerminded en historische stadje Girona beslist een bezoek waard!
Hotel L'Azure is de uitvalsbasis van jouw sportieve fietsvakantie. Een hypermodern, nieuw en smaakvol ingericht superieur 4* hotel dat uitmunt in service, heerlijke buffetten, talrijke faciliteiten met onder andere verschillende bars, een mooie spa, infinity pool op het dak en een spectaculaire sky bar die enkel toegankelijk is voor volwassenen!
Het hotel beschikt daarnaast over een professioneel uitgeruste en beveiligde fietsruimte.
En na de inspanning is er ook voldoende tijd voor ontspanning…geen gebrek aan toffe bars, winkels en restaurants in het nabijgelegen gezellige centrum met hier en daar historische toetsen.
Niet-fietsers genieten een korting van € 90, deze kan na boeking aangevraagd worden bij je reisagent of via sports@tui.be
Deze reis gaat door vanaf minimum 20 personen.