Profiteer nu van de last minutes bij Center Parcs voor deze zomer

Ben je nog zoekende naar een familie vakantie of vakantiepark aanbieding? Bekijk dan zeker deze last minute deals bij Center Parcs:

Kijk je alweer uit naar de zomer? Naar die lange en warme dagen waarop je eindeloos kunt genieten van samen buiten zijn. Voel de zomerzon tintelen op je huid als je relaxt op het strand, krijg een kick als je in het open water plonst en verken de omgeving tijdens een avontuurlijke fietstocht. Kom even tot jezelf bij de Summer Hotspot, daag elkaar uit voor sport-en wateractiviteiten en kom schaterlachen om de leukste films bij de Zomer bioscoop in de openlucht. Bij Center Parcs vind je deze zomer nog meer om je één te voelen met de natuur en met elkaar. 

 

 

Top vakantieparken voor de zomer

Of je nu kiest voor een verfrissend briesje op het strand, de spanning van geheimen ontdekken in het bos of dat gevoel om dichter bij de zon te zijn tijdens een mooie wandeling. Bij Center Parcs voel je de echte Summer Vibes.
 

  • Verken de omgeving te voet of met de fiets en maak gebruik van de beschikbare wandel-en fietsroutes, of juist lekker ontspannen op een bootje. Leg mooie herinneringen vast op camera van de kids die plezier maken in een dierentuin of attractiepark. Regel je uitstappen gemakkelijk via de Center Parcs-app en ga samen op ontdekking!
  • Erperheide: Gelegen in een beboste omgeving en in de buurt van Park Bosland. Wandel het natuurbelevingspad en geniet van de prachtige natuur en de onontdekte geheimen die het park te bieden heeft. Laat je verrassen door een Dieren in het bos cottage.   
  • Terhills Resort: Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje op je eigen terras van je stijlvolle VIP cottage terwijl je uitkijkt over het water. Tip in de omgeving: Trek je wandelschoenen aan, want het is tijd voor een stevige wandeltocht door Nationaal Park De Hoge Kempen. 
  • De Vossemeren: In de Belgische Kempen en aan de rand van de Sahara van Lommel, de ultieme locatie voor watersporters en rustzoekers. Verblijf in een vernieuwde cottage of laat je verwonderen in een nieuwe Wonders of Nature cottage. Een dagje op pad? Struin door de straten van Eindhoven of ontdek natuurgebied Bosland.
  • Les Ardennes: Midden in de groene heuvels van de Ardennen, omgeven door schilderachtige dorpjes. Volop gelegenheid voor buitensporten in de omgeving, zoals wandelen en mountainbiken.

 

 

Deze promotie is geldig vanaf 05 juni 2024.