Ligging:
Maria Appartementen ligt op slechts 200 meter van het strand van Chersonissos. Het gezellige centrum van Chersonissos ligt op korte loopafstand.
Faciliteiten:
Maria Appartementen bestaat uit twee gebouwen, een hoofdgebouw en een bijgebouw. Maria Appartementen heeft een heerlijk zwembad met ligbedden en parasols en een gezellige poolbar met zitjes. Receptie met een lounge en TV. In totaal zijn er 20 appartementen en 12 studio's in het complex. U kunt tegen betaling gebruikmaken van wifi.
Uw studio/appartement:
De studio's (2 tot 3 personen) in Maria Appartementen zijn eenvoudig maar netjes ingericht en beschikken over een kitchenette met 2 pits-kookplaat en koelkast, airconditioning (tegen betaling), huurkluisje en een balkon of terras. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De 2-kamerappartementen (2 tot 4 personen) zijn hetzelfde ingericht als de studio's, maar beschikken over een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer.
Verzorging:
U verblijft in Maria Appartementen op basis van Logies.
LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.