Last Minutes Jetair en Sunjets kan je nu ook vergelijken op onze site

Sinds 1 juli 2015, staan nu ook de last minutes van Jetair en die van Sunjets op de thema pagina van last minutes. Dagelijks worden die last minute vakanties van Sunjets en Jetair binnengeladen, waardoor ze steeds up-to-date zijn. Dit doen we 's nachts, zodat de server geen problemen ondervindt bij het inladen van al die data.

Wil je dus voor de zomer van 2015 een last minute zoeken? Dan kan je hier nu het last minute aanbod van de volgende touroperatoren vergelijken: Neckermann, Sunweb, Corendon, Jetair en Sunjets. Momenteel vind je er deals voor de maanden juli, augustus en september 2015. 

De Jetair last minutes hebben als voornaamste bestemmingen Griekenland, Spanje, Turkije, Italie en Portugal. Qua streken vinden we bij Jetair een groot aanbod aan de Turkse Riviera, maar ook Mallorca, Rhodos, Tenerife, Gran Canaria en de Spaanse Costa's zijn goed vertegenwoordigd.

Bij de Sunjets last minutes heb je als populaire vakantiebestemmingen: Spanje, Turkije, Griekenland (de eilanden voornamelijk), Italie en Portugal. Dit is vrij gelijklopend met die van Jetair, maar toch is het aanbod verschillend. Je zal dus andere hotels terugvinden bij Jetair tov die van Sunjets.

Bekijk hier alle last minutes voor deze zomer 

Je kan nu meer dan 8000 last minutes bekijken en vergelijken. Als er nog teveel keuze is, kan je je zoektocht verder verfijnen door op bestemming, prijs, touroperator, aantal sterren etc te gaan specifieren.