Wie op zoek is naar de top deals van MSC Cruises en MSCCruises.be zit hier alleszins goed: op deze pagina gaan we verder in op het vinden van de laagste prijs voor je droomreis!

Heb je al een vakantie voor ogen? Dan is het een goed idee om ook al eens over de excursies na te denken. Want daar geldt het principe: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je uitstap. De excursies van MSC nemen je mee naar onverwachte plekjes aan wal. En de keuze is ruim, voor elk wat wils. Of je nu avontuurlijk bent aangelegd of meer ingesteld op natuur, cultuur en geschiedenis, er zit voor jou en je gezin zeker wat leuks tussen. Tijdens een Cultuur & Geschiedenisroute trek naar adembenemende ontmoetingen met een stukje historie, tijdens een Actie & Avontuurroute ontdek je dan weer heerlijke vergezichten. Liever wat relaxen? Kies dan voor een ontspannende Zon, zee & strandexcursie en kom helemaal tot rust. MSC Cruises ontwikkelde ook de MSC Family Explorer Club met Excursions Explorer Pakketten en MSC Bike Aventours, die je meenemen op exclusieve uitstappen voor groot en klein. Ook genieten van deze pre-boardingtarieven? Boek dan je cruise online! Reserveringen kunnen worden gemaakt tot 4 dagen vóór de vertrekdatum.

 

Promoties en last minutes

MSC Cruises heeft steeds een mooi aanbod kortingen voor de slimme boekers, maar je moet wel weten waar en wanneer je moet boeken! Hieronder de interessante links:

  • Vroegboekkortingen voor afvaarten in 2021 en 2020
  • Last minutes

 

Alternatieven ook bekijken?

Dat moet je zeker ook doen:

  • TUI Cruises
  • Holland America Line

Over MSC Cruises en MSCCruises.be

Je kan bij deze cruise-maatschappij kiezen tussen 3 niveau's van comfort: Bella Experience, Fantastica Experience en Aurea Experience.

De Bella Experience biedt je een volledige cruise ervaring aan boord. Beleef een droomcruise op de meest voordeligste manier. Geniet van het comfort en het leven aan boord van een elegant, modern cruiseschip. Tijdens een Bella Experience verblijf je in of wel in een balkonkajuit, kajuit met zeezicht, kajuit met gedeeltelijk zicht of een binnenkajuit. Je geniet van een uitgebreid aanbod van heerlijke gerechten of een uitgebreid buffet met gerechten uit veel verschillende keukens. Het buffet is geopend voor ontbijt, lunch, diner en biedt ook snacks op de late avond. Uit de activiteiten kan je kiezen tussen: fenomenale theatershows, zwemmen in het luxueuze zwembad, sporten in een panoramische fitnessruimte en sportfaciliteiten in de openlucht. Verder is er ook een uitgebreid programma met dagelijkse activiteiten. Kinderen en jongeren hebben vrije toegang tot 5 verschillende clubs. Je kan ook sparen voor MSC Club-punten om van kortingen en andere voordelen te profiteren op volgende cruises.

De Fantastica Experience is speciaal ontwikkeld voor nog meer gemak en flexibiliteit. Hier kies je duidelijk voor ‘niet zomaar een cruise’. De Fantastica Beleving biedt alle voordelen van Bella plus extra privileges zoals mooie suites, de super familiekajuit, balkonkajuit, kajuit met zeezicht en binnenkajuit. Alle kajuiten in de Fantastica Experience bevinden zich op de bovenste dekken, op de mooiste plekken van het schip. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar en speciaal voor de jongste reizigers zijn er educatieve en leuke activiteiten beschikbaar.

De Aurea Experience staat voor een all-inclusive comfort waar verwennerij en gemoedsrust centraal staan. Naast alle kenmerken van Bella en Fantastica biedt de Aurea Beleving een reeks van ontspannende voordelen voor lichaam en geest. Je slaapt in een van de suites en balkonkajuiten en geniet  extra privileges zoals vrije toegang tot het exclusieve zonnedek en diverse wellness pakketten. Het Wellbeing Pakket bijvoorbeeld bevat: een massage naar keuze van het Spa-menu, zonnebank, een privé consultatie met de Spa-dokter en ongelimiteerde toegang tot de Thermal Area. 

Maar dat is niet alles. Met de Protecttours van MSC Cruises zet je je in om al het moois dat de natuur te bieden heeft te behouden voor toekomstige generaties. Duurzaamheid is het codewoord dus, en MSC vind het belangrijk om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren die zero impact op het milieu hebben of die een bijdrage leveren aan de natuur. Je doet ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring op in uiteenlopende omgevingen overal ter wereld. Want genieten tijdens je vakantie kan ook betekenen om een steentje bij te dragen aan het milieu.

MSC Cruises heeft een eeuwenoude relatie met de zee en dat zien ze als een echt voorrecht. Het begon ruim 300 jaar geleden met de zeevarende familie Aponte uit Sorrento in Italië. Voortbouwend op de ervaring en expertise van deze familie van reders en kapiteins  is MSC Cruises uitgegroeid tot de grootste particuliere cruiserederij ter wereld.