Ben jij op zoek naar een goede reisaanbieder voor je volgende zonvakantie, dan is Feriados misschien wel de geschikte partner voor jou!

Link: https://www.feriados.be/

Feriados.be

Deals voor 2022 bij Feriados

Als jonge, dynamische speler in de reismarkt, kan je uiteraard ook steeds gebruik maken van vakantiedeals en last minutes bij Feriados:

 

Over Feriados en Feriados.be

Vakantie is het leukste wat er is en dat straalt Feriados uit, als je enkel maar hun naam onder de loep neemt.

Letterlijk betekent Feriados “vakantiedag –vrije dag “ en betekent “feria” nu juist  niet “feest”?
De naam is ontleend aan het  Portugees en Spaans en doet ons denken aan alles wat warm, exotisch, zonnig en vreugdevol is .

Dit is dan ook de kernboodschap die ze willen uitdragen. Met hun passie voor vakantie willen ze  hun klanten de beste accommodaties, de beste bestemmingen en gegarandeerde basiskwaliteit aanbieden en dit tegen voordelige prijzen.

De klant krijgt dus “Meer vakantie” tegen lagere prijzen. Bovendien is het boekingsproces eenvoudig en efficiënt.

Feriados organiseert voordelige en verzorgde zonvakanties en citytrips naar Spanje , Portugal , Malta , Griekenland, Frankrijk en Duitsland.

Boeken is uiterst eenvoudig via de website Feriados.be. Hun reisagenten  staan u graag met raad en daad bij.

Feriados verkoopt alle vakanties zelf, rechtstreeks, aan de klant, dus geen tussenpersonen. Die persoonlijke benadering  en service, met duidelijke informatie en correcte prijs, zijn kenmerkend voor de werking van Feriados.

Iedere dag zijn hun enthousiaste medewerkers druk in de weer om het mogelijk te maken een vakantie volgens de wensen van de klant te organiseren.

Feriados is vergund als reisbureau en is verzekerd bij Amlin verzekering. Ze hanteren bovendien de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Adres: Koning Albertlaan 15, 9840 De Pinte